Laskettelukeskukset Tapahtumat

Adventure Free’kend Pyhällä 10. – 12.2.2017

Adventure Free´kendin aikaan Pyhä täyttyy lumiturvallisuuden asiantuntijuudesta ja talvisista tunturiseikkailuista. Pyhän upeat takamaastot houkuttelevat niin kokeneita kuin aloitteleviakin harrastajia, ja sopivaa laskettavaa löytyy aivan jokaiselle. Ennen kuin omatoimisesti suuntaa kunnostettujen rinteiden ulkopuolelle, kannattaa omaa osaamista kartuttaa tai päivittää viikonlopun lumiturvallisuuskurssilla. Jussi Muittarin ja Patrick Forsblomin vetämä kurssi on suunniteltu erityisesti vapaalaskijoille ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Hinta 200 €, sisältää hissilipun kahdelle päivälle (kausikorttilaisten hinta 150 €).

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Viikonlopun aikana Pyhää pääsee näkemään uusista kulmista, kun eri lajit kuljettavat seikkailijoita ympäri tunturia. Luvassa muun muassa: Ilahu snow surf -retki, fatbike-pyöräilyä, jääkiipeilyä Tajukankaan jääseinällä sekä aikuisille että lapsille, winter frisbeeta ja Pyhä winter trail run. Lumiturvallisuusinfoa on luvassa myös HUMAKin lumiturvallisuushankkeen esityksissä, joissa on mukana ACMG Ski Guide Eeva Mäkelä.

Lauantai-iltana 11.2. Coloradon baarissa esiintyy Autiomaa. Lippu 10 € + eteispalvelumaksu 2 €, lipunmyynti ainoastaan paikan päällä klo 21 alkaen.

Adventure Weekendiä tukee Atomic, Salomon, Pieps, Ilahu ja Suunto

Lisäinfoa TÄSTÄ

VAPAALASKU PYHÄLLÄ

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

TUTUSTU TÄSTÄ

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia