Tuotteet Varusteet

Burton siteet

Burtonin siteet ovat muuttuneet lähivuosina huomattavasti. Yksi näkyvimpiä muutoksia monissa malleissa on kumimaisesta ”verkosta” tehty nilkkaremmi. Toinen erikoisuus on uudet Double Take Buckles w/ Insta-Click pumput, missä hampaat on muutettu perinteisen hammastuksen sijaan 45° kulmaan. Tämä nopeuttaa siteiden kiinnitystä, tarvitset vain vedon-pari pumpusta ja side on tiukalla. Todella nopeat käyttää. Siteissä on käytetty myös kierrätettyjä materiaaleja. Forward lean on kaikissa malleissa säädettävissä ilman työkaluja.

Burton_siteet-3

Malavita

Monen tiimilaskijan suosikki. Selkeästi eniten freestyle-kulmalla suunniteltu side, joka ei pelästy kovaakaan menoa. Asym Hammock -strapit voi kääntää ympäri (eli siteestä toiseen). Näin saat siteeseen lisää liikkumavaraa. Normaalimoodissa taas side antaa tukevamman ja responsiivisemmän tuntuman laskemiseen. (Eli tämä toimii niin että vaihdat strapit siteestä toiseen niin että kaareva osa tulee toisin päin kuin esim. kuvassa). Medium flex, pehmustettu pohja. Mielenkiintoinen uutuus on joustavalla nivelellä oleva strapin kiinnitys siteeseen. Näin sidettä kiinnittäessä sträppi pysyy poissa tieltä ja siteiden kiinnitys on helpompaa. Loistava ominaisuus mm. vapaalaskussa ja kadulla, joissa siteitä pitää laittaa kiinni/auki hankalissa paikoissa tai usein. Forward leanit saa tietenkin nollaan ja hi backin suora muoto on omiaan bounauksiin. Uusi varvaskuppi pysyy myös kumimaisuutensa ansiosta hyvin paikallaan.

Malavita 330€

Burton_siteet

Cartel

Klassikko. Vähän Malavita perinteisemmällä ulkonäöllä varustettu kevyt Cartel on Malavitaa vähän jäykempi. Living Hinge™ tekniikka hi backissa mahdollistaa forward leanin ja sivuttaiskulman säätämisen erikseen.  Uusi varvaskuppi pysyy myös kumimaisuutensa ansiosta hyvin paikallaan.

Cartel 290€

Burton_siteet-2

Genesis

Burtonin siteiden Rolls Royce. Äärimmäisen mukava side keskijäykällä fleksillä. Erinomainen myös parkin lisäksi laskusiteeksi, joka kestää käyttöä. Kantapää pysyy taatusti kiinni laudassa ja vikkelät vaihdot kantilta toiselle onnistuu helposti.

Genesis 390€

scribe

Scribe

Laadukas junnuside. Helppo kiinnitys ja nilkkaa tukeva sträppi, jonka ansiosta laskemisen opettelu on helppoa.

Scribe 220€

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia