Varusteet

Burton Store Helsinki – Joululahjavinkkejä

playboy

Burton x Playboy Roadie Tech tee

Burtonin ja playboyn yhteismallistosta monikäyttöinen tekninen paita toimii niin aluspaitana, baarihengailussa kuin keväisessä auringossa laskupaitanakin. Burtonin pohjalayerit ovat todella mukavia ja ensiluokkaista materiaalia. DRYRIDE Ultrawick™ Midweight 200 kangas takaa että paita kuivuu nopeasti ja Agion® Stink-Proof pitää hajut poissa. Materiaali ei veny käytössä muodottamaksi vaan paita pitää fittinsä hyvin kovasta käytöstä huolimatta.
Hinta Ovh 65 €

huppu

Burton Cora Hood

Mielyttävä ja reilu huppu Dryride-materiaalista. Löytyy sekä kypärän alle että päälle menevänä mallina.
Hinta Ovh 45 €

danner

Danny Davis x Danner hiking boots

Danner on Portlandistä kotoisin oleva kenkävalmistaja, joka tekee ”oikeita” kenkiä viimeisen päälle. Nämä eivät ole mitään läpikastuvaa tusinakamaa vaan ehtaa klassista vaelluskenkää kovaan käyttöön ja elinikäiseksi kaveriksi. Danner valmistaa muun muassa kenkiä ammattikäyttöön, kuten poliisivoimille, joten kestävyydessä löytyy. Samaan hengenvetoon tuli myös Dannerin ja Burtonin yhteistyönä tehty laskukenkä, josta ei laskukenkä paremmaksi muutu. Löytyy Vibram-pohjallista sun muuta. Lue lisää: www.danner.com
Hinta Ovh 349€

burton_rotsi

burton_rotsi-2

Burton Cinder naisten laskutakki Väri: Kalidadenm / Indigo

Äärimmäisen tyylikäs ja persoonallinen pitkä, anorakkimallinen laskutakki. Yksityiskohdissa löytyy ja laadukas DRYRIDE Durashell™ 2L kangas pitää kropan lämpimänä. 4 taskua ja johtokanava taskuun takaavat että kamat mahtuu mukaan ja kuulokkeet saa helposti vedettyä taskusta sisäkautta korviin soittimen ollessa helposti käsiteltävissä taskun kautta. Vyötäröltä löytyy lumipussi.
Hinta Ovh 220 € 

burton_reppu-2

Burton Traverse reppu/matkalaukku

Hyvä reppu laskureissuille on aina käytännöllinen olla olemassa. Tämä Burtonin reppu on siitä loistava että se on lokeroiden mallilta se on 2-lokeroinen, keskeltä aukeava malli, kuten matkatrolleyt yleensä, mutta malliltaan se on reppu, joka kokonsa puolesta mahtuu käsimatkatavaroissa mukaan. Erinomainen kakkosreppu reissu- ja laskukamoille esimerkiksi vedettävän lautabägin kanssa ja muutenkin erinomainen matkakumppani lyhyemmille reissuille jos perässävedettävyys ei ole sinulle oleellista. Edessä useita pieniä taskuja puhelimelle ja muulle pikkusälälle. Kyljestä löytyy pehmustetun läppäritaskun vetoketju. Materiaali on vedenkestävä. Hintakin enemmän kuin kohdallaan.
Hinta Ovh 130 € 

burton_reppu

burton_reppu-3

Kaikkia tuotteita löytyy Sörnäisistä, Burton Store Helsingistä

www.facebook.com/BurtonStoreHelsinki

burton-store

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia