Artikkelit Lifestyle Lumilautailijat

Enni Rukajärven uusi blogi kurkkaa uralla taaksepäin

Enni Rukajärvi pisti sponsorinsa Elisan kanssa pystyyn uuden blogin (enni.elisa.fi), jonka sisältö tulee keskittymään Ennin uran alkuun, vanhoihin kisamuisteloihin ja niihin kokemuksiin, mitä Enni ammattilaislumilautailijana on matkan varrella lautabägiin keräillyt.

Epäilemättä luvassa on siis juttua ainakin olympiakisojen kulissien takaa, X-Gamesin kultamitalista ja voitokkaalta TTR-kiertueelta – näistä saavutuksista vaatimaton suomineitomme nimittäin parhaiten maailmalla tunnetaan.

Tekstien lisäksi blogissa nähdään paljon kuvamateriaalia rinteestä ja sen ulkopuolelta. Pitkä yhteistyö valokuvaaja Harri Tarvaisen kanssa tulee blogissa hyvin esille, mutta Ennin mukaan luvassa on myös videomateriaalia ja kurkistuksia kotialbumiinkin.  Tällä hetkellä blogista löytyy jo kolme kirjoitusta, lähtien siitä kuinka Enni löysi tiensä lumilautailun pariin.

Loppukesästä Enni oli Antti Autin crewin seurassa Uuden-Seelannin takamaastoja laskemassa, joten toivottavasti blogi näyttää myös tarkemmin, mitä siltä reissulta on tarttunut filmille. Ainakin Ennin Instagramissa julkaistut kuvat lupaavat hyvää!

Ps: Enni ja Harri Tarvainen olivat hyvin edustettuina myös viikonlopun Spine X Awards lavalla, kun Harri pokkasi Vuoden Lumilautakuvaaja ja Enni Vuoden Lumilautailija -palkinnon! Onnea hurjasti molemmille!

Enni_2036 (1)

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia