Lumilautailijat

Helsingin Lumilautailijat ry.

Helsinkiin uusi ammattilaisuuteen tähtäävä lumilautaseura – Taustajoukoissa lumilautailun legendoja sekä palkittu yritysjohtaja.

Helsingissä aloittaa vuoden alussa uusi ammattilaisuuteen tähtäävä lumilautaseura – Helsingin Lumilautailijat ry.  Lumilautaseurat toimivat paikallisesti edistäen lajin tunnettavuutta, innostaen uusia harrastajia lajin pariin sekä̈ kasvattaen potentiaalisimmista laskijoista huippu-urheilijoita Suomen maajoukkueeseen.

  • Pääkaupunkiseudulta puuttui lumilautailuun erikoistunut seuratoiminta. Haluamme osaltamme täyttää tyhjiötä ja tarjota pääkaupungin lumilautailijoille ammattimaista toimintaa lajin parissa. Tavoitteenamme on tavoittaa uusia nuoria lajin pariin sekä tarjota parhaat lähtökohdat kohti kansainvälistä kilpailutoimintaa, toiminnanjohtaja Mikko Rapila toteaa. 

Tuore seura on saanut taustajoukoikseen merkittäviä toimijoita niin lumilautailun kuin yritysmaailmankin tekijöistä. Perustajajäsenistä löytyy lumilautailun legendat Heppu Pentti, Eero Ettala ja Peetu Piiroinen sekä palkittu toimitusjohtaja Kristo Ovaska. Kristo tuo osaltaan vahvaa näkemystä yritysmaailmasta. Haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme toimivan alustan positiivisen näkyvyyden luomiseksi. Kristo aloittaa 2020 yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja Heppu hallitusjäsenenä. Hallitus osallistuu aktiivisesti seuran kehittämiseen.

  • Lumilautailussa hienointa on se, että ei ole vain yhtä ja oikeaa tapaa laskea ja tehdä asioita. Jokainen laskee juuri niin kuin itse haluaa ja mikä itselle tuntuu parhaalta. Tämä antaa paljon tilaa luovuudelle kehittää itseään ja lumilautailuaan juuri omaan suuntaan. Lumilautailuseuratoiminta on tarjonnut minulle inspiroivan ja turvallisen paikan oppia lumilautailusta, yhdessä tekemisestä, reissaamisesta, voittamisesta, sekä häviämisestä. Unohtamatta niitä kaikkia elämänmittaisia ystävyyssuhteita! – Eero 

2010 X-Games voittaja Eero Ettala toimii uudessa seurassa – Kummisetä nimikkeellä sekä hallitusjäsenenä.

Eero Ettala – Kuva: Robert Lindström

Helsingin lumilautailijat ry käynnistää alkuvuodesta 2020 korkealuokkainen valmennuksen olympiamitalisti Peetu Piiroisen ja valmentaja Janne Lipsasen johdolla. Haluamme antaa laskijoille parhaat lähtökohdat huippulumilautailuun harrastajia ja aloittelijoita unohtamatta. Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on saada seuran edustaja 2030 talviolympialaisiin.

  • On hienoa olla mukana luomassa täysin uudelta pohjalta uutta ja ainutlaatuista lumilautaseuraa. Omat muistot seura-ajoilta ovat enemmän kuin hyviä. Kavereiden kanssa laskeminen ja uusien temppujen opettelu oli parasta mitä oli! Seuratoiminnassa oleminen on ollut hyvä alku omalle uralleni. Nyt on siisti olla mukana valmentajan roolissa ja jakaa omaa tietotaitoaan, niin huipulle tähtääville junnuille kuin omaksi iloksi laskeville harrastelijoille. – Peetu

Visionamme uudelle seuratoiminnallemme on – enemmän kuin seura.

Uutta yhdistystä on rakennettu viime keväästä alkaen ja pyrimme palvelemaan paremmin pääkaupunkiseudun lumilautailevaa nuorisoa monipuolistamalla seuratoimintaa kokonaisvaltaisemmaksi. Uudella seuralla pystymme myös ottamaan nuorempia harrastajia mukaan toimintaamme. Seura harjoittaa pääosan lumiharjoitteistaan Sipoon Alpeilla – Talmassa.

Lisätietoa:
Helsingin Lumilautailijat ry
Toiminnanjohtaja Mikko Rapila
+358 40 520 8797
mikko@helsinginlumilautailijat.fi
www.helsinginlumilautailijat.fi
facebook/helsinginlumilautailijat
@helsinginlumilautailijat

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia