Tapahtumat

HOTDOGS & HANDRAILS 2020

Päivämäärät: 11.12.2020 – 13.12.2020

Rukan perinteinen Hotdogs & Handrails rakentuu jälleen Ruka Parkille, tällä kertaa lauantaina 12.12.

Viikonlopuksi Ruka Parkiin rakennetaan monipuoliset suorituspaikat, joista löytyy laskettavaa kaiken tasoisille parkkilaskijoille! Tänä vuonna uutena myös helpommat setit isojen hyppyreiden rinnalle! Ohjelmassa mukana  perinteiset ”dollarit” eli parhaat temput palkitaan lennosta. Tunnelmaa pitävät yllä loistavat juontajat ja hyvä musa!

ALUSTAVA OHJELMA

klo 12 – 13 Rail Plaza avoinna
klo 13 – 16 Rail Jamit 
klo 16 Palkintojenjako

Tutustu uusittuun BLACK EYE VIDEO CONTESTkisaan!

ILMOITTAUTUMINEN UUDISTUU

Tänä vuonna tapahtumaan ilmoittautuminen on uudistettu pelkästään sähköiseen muotoon. Näin voidaan toimia vastuullisesti tapahtuma-alueella, kun pystytään välttämään ilmoittautumisjonot parkilla. Toimithan sinänkin vastuullisesti ja ilmoittaudut mukaan etukäteen täyttämällä allaolevan lomakkeen. 

Vastuuvapautuslomakkeen palautus uudistuu myös ja sen jokainen osallistuja (alaikäiseltä huoltaja) käy sähköisesti allekirjoittamassa. Tämä toimenpide ei edellytä kirjautumista mihinkään palveluun. Edellyttää sähköpostiosoitetta. Kaikki tarpeellinen tieto kysytään lomakkeella ja ilmoittautumisen jälkeen lähempänä tapahtumaa saat sähköpostiin vastuuvapautuslomakkeen allekirjoituspyynnön. 

ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan – mikäli ilmenee este etkä pääse osallistumaan, ilmoittautumisen voi perua!

BLACK EYE VIDEO CONTEST

11.12.2020 – 14.12.2020 Tule mukaan HotDogs & Handrails viikonloppuna järjestettävään uusittuun Black Eye Video Contestiin.

Black Eye Video Contestissa kuvataan HotDogs & Handrails Rail Plazalla 30-60 sekunnin mittainen Instagram-editti. Kuvaukset käynnistyvät 11.12. klo 09:30 ja valmis video tulee ladattuna Instagrammiin maanantaina 14.12. klo 21:00 mennessä.  Ilmoittautumista ei tarvitse tehdä, kaikki oikeilla hashtageilla julkaistut videot osallistuvat kisaan ja arvostellaan.

Kilpailu käydään tällä kertaa yksilökilpailuna. Videon postannut henkilö on kilpailija. 

Paras suksi- ja lumilautailueditti voittaa Black eye -tuotteita sekä hissilippulahjakortin itselleen. Lisäksi arvotaan Blac Eye tuotepalkintoja kisaan osallistujien kesken!

Kilpailuun osallistuvat videot tulee olla ladattuna Instagrammiin maanantaina 14.12. klo 21:00 mennessä ja videoihin tulee merkitä: #blackeyevideocontest #rukaHDHR #rukapark  #blackeyelens ja vielä tägäys @rukapark

Huomioithan, että palkinnot ovat saajalleen veronalaista tuloa.

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia