Laskettelukeskukset

Iso-Syötteelle uusi hissi

Suomen eteläisimmällä tunturilla, hiihtokeskus Iso-Syötteellä tehdään viimeisiä valmisteluita lauantain hissiavajaisia varten. ”Perhealueemme Lumimaan laajennus on ollut pitkä projekti. Konkreettisia töitä on tehty yli puoli vuotta ja nyt uusi hissi ja rinnealue ovat valmiita asiakkaidemme käyttöön” kertoo Iso-Syötteen rinnepäällikkö Vesa Salmela. ”Puolen kilometrin mittainen, uusi Leitner-merkkinen hissi on pisin tällä kaudella Suomen hiihtokeskuksiin investoiduista hisseistä.” Kansainvälisestä taloudellisesta alavireestä huolimatta Iso-Syötteellä uskotaan vahvasti palveluiden kehittämisen ja investointien tärkeyteen.

Sen lisäksi, että uusi rinnealueinvestointi on erittäin merkittävä koko alueen matkailuelinkeinolle, on se tärkeä saavutus myös henkilökohtaisella tasolla Terentjeffien perheyritykselle.  Viidentoista vuoden omistajuuden aikana koko perhe on tullut mukaan yrityksen toimintaan. ”Hissin ja rinnealueen rakentaminen on ollut meille kaikille iso ja tärkeä ponnistus. Uskomme että uudistus palvelee asiakkaitamme erittäin hyvin ja koko perheemme seisoo investoinnin takana ylpeänä” kertoo Iso-Syötteen toimitusjohtaja, teollisuusneuvos Jorma Terentjeff. ”Vaikka olemme vuosien aikana investoineet tunturissa erinäisiin kohteisiin, on upouusi hissi hiihtokeskukselle hieno virstanpylväs. Työpöydällä on toki odottamassa jo seuraava kehityshanke!” Terentjeff vihjaa.

 

Hiihtokeskus IsoSyöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

IsoSyöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 17 rinnettä ja kahdeksan hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi.

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia