Laskettelukeskukset Tapahtumat

Iso-Syötteen tapahtuma käynnisti Park Season Opening -kiertueen!

Lähes sata nuorta ja vähän vanhempaakin laskijaa oli saapunut lauantaina Iso-Syötteelle kuluttamaan snowparkkia. Sää suosi kovien pakkasten jälkeen ja jengi oli vähintäänkin fiiliksissä sessailemassa huippukuntoista parkkia.

Ilo oli huomata, että kiertueen ajatukseen kuuluen, niin vanhat ketut, kuin nuoret ja innokkaat laskijat löysivät fiiliksen laskemiseen samoista obstaakkeleista. Oli kyseessä sitten helpompi dancefloor-pressi tai haastavampi kinky-reili. Vaikka itse sessarit kohdistui Suomen pisimmän snowparkin alaosaan, oli koko parkki laskijoiden ahkerassa käytössä koko päivän. Yhteen laskuun sai sisällytettyä kolme hyndää (vaihtoehtoisilla nokilla) ja viisi reiliä, joissa myöskin oli eri tasoisille laskijoille valinnan varaa.

Propsit menee Iso-Syöte Snowparkille, parkkitiimille ja koville sekä hyvällä asenteella sessanneille paikallisille laskijoille. Kiertue jatkaa seuraavaksi etelään, Porvoon Kokonniemeen la 30.1.

Kuvat: Maria Mikkonen

Lisätietoja Park Season Open kiertueesta:

Tapahtumat alkaa rinnekeskuksissa klo 13 (tule paikalle, erillistä ilmoittautumista ei tarvita)

23.1. Iso-Syöte
30.1. Kokonniemi
6.2. Riihivuori
7.2. Mielakka

Lisätietoja, kisoja, kuvia ja keskustelua FB-sivustolla Park Season OpeningJaa omia tapahtumakuvia Instagramissa hashtagilla #parkseasonopeningYhteistyössä:

Lisätietoja, kisoja, kuvia ja keskustelua FB-sivustolla Park Season OpeningJaa omia tapahtumakuvia Instagramissa hashtagilla #parkseasonopeningYhteistyössä:
Mielakan RinnekeskusRiihivuoren hiihtokeskusIso-Syöte, Kokonniemi
SINNE STORE , Ashbury , HOWL , Dinosaurs Will Die Snowboards , Stinky
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia