Muut

Katsaus Burton Store Helsingin laskuvaatevalikoimaan

Keräsimme Burton Store Helsingin valikoimasta muutaman laskuvaatekokonaisuuden lähestyvien hiihtolomien kunniaksi. Burtonin tuotteista löytyy erittäin korkeatasoisia kuoritakkeja vaativaan vapaalaskuun ja edullisempia laskutakkeja rinne- ja resorttilaskuun. Myös suosittuja jogger-mallisia laskuhousuja löytyy, näissä ei ole perinteisiä lumipusseja vaan lahkeessa on resori pitämässä lumet loitolla. Varsin toimiva vaihtoehto, tällä välttää mm. lahkeiden kulumisen keväisillä hiekkaparkkiksilla.

Laadukkaat kuorivaatteet eivät ole pelkästään vapaalaskijoiden iloksi, sillä nykyään varsin yleisissä vesisateissakin on ihan mukava laskea kun varustus on kunnossa. Kunnon Gore-Tex takki pitää kuivana kovassakin sateessa monta tuntia. Reilejähän on parasta vetää vesisateessa 🙂

Mallit ovat miesten mallistosta, mutta hyvin vastaavat tuotteet löytyvät myös naisille ja totta kai nämä toimivat myös unisex-tuotteina, miten vain hyvältä tuntuu.

Tuotteet löytyy tietenkin Burton Store Helsingin valikoimista:

Burton [ak] Cyclic GORE‑TEX 2L takki

Burtonin AK kuorien klassikoksi muodostunut Cyclic on kuoritakkien parhaimmistoa. Äärimmäinen vedenpitävyys, hengittävyys, mutta silti erittäin kulutusta kestävä Gore-Tex tekevät Cyclicistä elinikäisen kaverin. Suositellaan isojen mäkien ohella myös etelän vesisateiseen parkkiin. Cyclicin kanssa pysyy koko päivän kuivana, vaikka vettä tulisi kunnolla ja ison hupun lippa suojaa hyvin laseja. Huppu on niin tilava, että siihen mahtuu hyvin isompikin kypärä. Sanomattakin selvää, että tämän hintaluokan takista löytyy tuuletukset, vesitiiviit vetoketjut, lumipussit ja muut pakolliset elementit. Erityisen paljon miellyttää myös simppeli taskuratkaisu. Klassinen rintatasku pitää puhelimen tallessa. 460 €.

Burton [ak] Swash GORE‑TEX 2L housut

Cyclicin kanssa sopii hyvin Swash-housut. Kaksikerrokseninen Gore-Tex kestää jäisempääkin mäkeä. Löytyy tuuletusmahdollisuudet, reisitasku puhelimelle, lahkeista vetoketjut ja kuminauhat, joilla saat vedettyä lahjetta vähän kasaan niin että se ei laahaa ja lumet pysyvät ulkona. 430 €.


Burton Pillowline GORE‑TEX 2L takki

Vähän Cycliciä edullisempi ja kevyellä vuorella varustettu takki ei vaadi alle niin paljoa vaan toimii enemmän itsenäisesti, pelkällä aluspaidallakin pärjää aika pitkälle. Jos verrataan tätä Cycliciin niin hengittävyys vuorellisella tuotteella ei ole niin hyvä, mutta vedenkestävyys on samaa luokkaa. Jos Cyclic toimii hyvin kovemman luokan vapaalaskuolosuhteissa niin Cyclic on enemmän yleistakki rinnelaskuun ja vielä kylmemmille säille. 360,00 €

Burton Reserve GORE‑TEX 2L Bib haalarit

Bibien ystäville kaksikerroksinen Gore-Tex Bibi on nimeltään Reserve. Reserve ei ole aivan yhtä hengittävä kun Swash/Cyclic -kombo, mutta kosteus pysyy ulkona todella hyvin ja toimii hyvin varsinkin rinnelaskussa. Haalareiden hyvä puoli on tietenkin aina se, että lumet pysyvät housujen ulkopuolella aina. 340,00 €


Burton GORE-TEX 3L Treeline takki

Kolmikerroksinen Gore-Tex on kaksikerroksista kevyempää, monipuolisempaa ja hengittävämpää materiaalia. Tyylikäs ja ajaton takki, joka kestää kovempaakin käyttöä. 450 €.

Burton Melter Plus 2L housut

Burtonin Melter-housut ovat kysytyinpien housujen joukossa, nyt camo-kuosilla. Jogger-mallisessa laskuhousussa on resori lahjeen suussa, jolloin lahkeet pysyvät kurissa, eivätkä keräänny myöskään nilkkastrapin alle. Lahkeen takia toimivat hyvin myös muussa talviulkoilussa – näissä ei mene lahkeet rikki, kuten perinteisellä lahjemallilla tuppaa normaalien kenkien kanssa menemään. Ei teknisin ratkaisu (10,000mm/5,000g), mutta normaaliin käyttöön erittäin hyvä housu DRYRIDE-kankaasta. Hinta on edullinen 160 €.

Burton Brighton Performace Flanel

Kevätlaskuille erinomainen kauluspaidan mallinen tekninen paita, joka sopii takin kanssa tai ilman käytettäväksi. Paidassa on vetoketjullinen rintatasku, joten puhelin ja hissilippu pysyy mukana myös tämän kanssa. Kuivuu nopeammin kun perinteinen puuvilla. 100 €.


Burton [ak] Hover GORE‑TEX 3L Stretch takki

Sitten siirrytään Burtonin malliston lippulaivaan. Kolmikerroksinen Hover on äärimmäisen mukava ja huoleton päällä vähän venyvän kankaan ansiosta. Tätä enempää et yksinkertaisesti voi takilta vaatia. Paras hengittävyys, keveys, istuvuus ja vedenpitävyys. Laskutakkien Rolls-Royce. 680 €.

Burton [ak] Baker Ultralight Down kevyttakki

Hoverin alle sopii mm. toimituksen suosikki. Baker ultrakevyt välitakki on supermukava, lämmittävä ja toimii myös laskutakkina ilman päälytakkia esimerkiksi etelän rinteissä ja keväällä. Ja toimii myös mitä parhaiten tyylikkäänä kaupunkitakkina. Loistava tuote laskureissuille, kun ei halua pakata liikaa mukaan, menee todella pieneen tilaan ja painaa noin kahden höyhenen verran. Nähty myös paljon Burtonin tiimiläisten päällä mm. katureileillä. Bluesign® -hyväksytty. 280 €.

Burton [ak] Swash GORE‑TEX 2L housut

Swashien Kaksikerrokseninen Gore-Tex kestää jäisempääkin mäkeä. Löytyy tuuletusmahdollisuudet, reisitasku puhelimelle, lahkeista vetoketjut ja kuminauhat, joilla saat vedettyä lahjetta vähän kasaan niin että se ei laahaa ja lumet pysyvät ulkona. Vetoketjut tietenkin vesitiiviitä. 430 €.


Burton Frostner 2L takki

Burtonin kaudesta toiseen jatkanut edullinen perustakki rinnelaskuun ja miksei niiden sivuunkin. Väljä fitti ja erittäin tilava huppu, mikä on mukava räntäsateessakin kypärän kanssa. Hupun lippa pitää lasit vähän kuivempana. kaksikerroksinen DRYRIDE kangas hengittää ja pitää kosteuden loitolla. [10,000mm/5,000g]. Runsaasti värivaihtoehtoja. 280,00 €

Burton Covert 2L housut

Edullinen ja kestävä, pitkään mallistossa viihtynyt malli. Toisella lahkeessa vetoketjullinen reisitasku esim. lipulle ja toisessa perinteinen sivulla oleva iso ”cargotasku”. Erittäin kestävä ja ajaton malli kovaan toimintaan, kaksikerroksinen DRYRIDE kangas hengittää ja pitää kosteuden loitolla. [10,000mm/5,000g] 175 €.


Men’s Burton Frostner 2L anorakki

Anorakkimallisten takkien ystäville monta kautta mallistossa viihtunyt Frostner tarjoaa hyvän hinta-laatu-suhteen. DRYRIDE™takista löytyy tuuletusaukot ja runsaasti säilytystilaa. Hihassa lipputasku. 270,00 €

Burton Ballast GORE‑TEX 2L housut

Hinta-laatu suhteeltaan ylivoimaiset GORE-TEX housut reisitaskuilla. Laaja värivalikoima. 290,00 €


Burton [ak] Incline Ultralight 35L Backpack

Ultrakevyt ja vedenpitävä reppu mm. vapaalasku ja muuhunkin vaelluskäyttöön. Löytyy paikat ja hihnat kaikelle mitä nyt haikkausreissulla voit tarvita. Ultrakevyt ja vetää sisäänsä 35L. 59cm x 27cm x 16cm. 200 €


Burton Store Helsingillä ei ole tosiaan nettikauppaa, mutta erittäin osaava ja asiallinen palvelu paikan päällä.

Kannattaa siis piipahtaa paikan päällä.

Sörnäisten rantatie 27 C, 00500 Helsinki

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia