Lumilautaliitto

Liity Lumilautaliiton jäseneksi ja tue lajia!

Liity mukaan täältä – se vie vain muutaman minuutin: http://www.liittoon.com/

Suomen Lumilautaliitto ry on meidän kaikkien lumilautailua rakastavien yhteinen liitto. Toimimme lumilautailijoiden äänitorvena ja pidämme huolta, että snoukkaaminen on nyt ja jatkossa mukava ja turvallinen harrastus, jonka pariin kaikki ovat tervetulleita. Yhdessä olemme enemmän.
 
Liittymällä Lumilautaliiton jäseneksi olet mukana pitämässä huolta siitä, että meitä lumilautailijoita kuullaan. Toimintamme tarkoitus on varmistaa, että kaikille lajin harrastajille on tarjolla monipuolisia laskuolosuhteita sekä yhteisiä tapahtumia ja kilpailuita. Teemme jatkuvasti töitä yhdenvertaisen ja tasa-arvoisen lajikulttuurin eteen ja edistämme suomalaista lumilautailua kansainvälisillä kilpakentillä. Toivomme, että sinä olet mukana rakentamassa yhteistä harrastustamme entistä paremmaksi.
 
Suomen Lumilautaliiton jäsenyys maksaa vain 10 euroa ja liittoon voi liittyä kuka vain laskutaustasta ja osaamistasosta riippumatta. Tulemalla mukaan varmistat, että meidät lumilautailijat huomataan ja liiton aktiivinen toiminta on jatkossakin mahdollista.

Liittymällä jäseneksi saat itsellesi myös jäsenedut Burton Storeen, Kuoman verkkokauppaan, Iso-Syötteelle sekä Elisa Viihde Viaplaylle. Muita jäsenetuja on myös tulossa.
 
Tervetuloa kanssamme Liittoon, jossa lajistamme pidetään hyvää huolta!

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia