Tapahtumat

Lumilautaliiton henkilöjäsenyys – Uudistunut jäsenyysmuoto tälle kaudelle

Mikä se on ja kenelle?

Jatkossa jokainen lumilautailija ja lumilautailun fiilistelijä voi kuulua Lumilautaliittoon. Liitto on uudistanut sääntöjään ja ottaa nyt varsinaisten jäsenten eli lumilautaseurojen lisäksi vastaan myös henkilöjäseniä.

Miksi?

No yksinkertaisesti siksi, että näin jokainen maamme lumilautailija pääsee mukaan vaikuttamaan liiton toimintaan, saa ajankohtaista tietoa lumilautailusta henkilökohtaisesti ja on mukana tukemassa juniorilautailua. Tällä hetkellä lumilautaseuroja ei ole kaikkialla Suomessa ja arviolta yli 100 000 suomalaisesta lumilautailijasta vain pieni osa kuuluu seuroihin. Henkilöjäsenyys lisää siis avoimuutta ja osallisuutta. Henkilöjäsenet saavat osallistua vuosittaiseen liittokokoukseen ja heillä on siellä puheoikeus. Henkilöjäsenyydellä korvataan liiton entinen kilpailulisenssi, joten sillä saa osallistumisoikeuden myös Suomi Tourille ja SM-kisoihin. Lisäksi jäsenyyteen liittyy erilaisia etuja, mm. ilmainen osallistuminen liiton Banked Slalom -kisoihin (norm. 15 €/kisa). Jatkossa jäsenyyteen pyritään lisäämään lautailun harrastamiseen liittyviä etuja.

Mistä jäsenyyden voi hankkia ja mitä se maksaa?

Henkilöjäsenyys hankitaan Lumilautaliiton nettisivuilta (www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/) tai liiton tapahtumista esim. Banked Slalom -kisoista. Henkilöjäsenyys maksaa 30 € ja se on voimassa 31.8.2017 saakka. Henkilöjäsenyyksistä kerätyt varat ohjataan juniorilumilautailun edistämiseen, sekä lokakuun 2016 liittokokouksen päätöksellä kaudella 2016–2017 ohjataan 3% tuotosta hyväntekeväisyytenä Protect Our Winters Finland ry:n toiminnan tukemiseen. Liittymällä teet siis myös hyvää.¨

LIITY TÄSTÄ: http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/henkilojasenyys/liittyminen-ja-vakuutus/

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia