Artikkelit Lumilautailijat

Mitalikahvit

21.3. Suomen Lumilautaliitto järjesti loistavan kilpailukevään kunniaksi menestyksen makuiset mitalikahvit Helsingissä.
Paikalla kuultiin laskijoiden haastatteluja ja kuulumisia kuluvalta kaudelta. Jälleen kerran suomalaisten kilpailukausi lumilautailun saralla on ollut menestys!

https://danmarkpillen.com/allegra/

Näin pintaraapaisuna mainitaksemme tämän kauden jymypaukut: Junnu Olympialaisista kolme mitalia, MM-kisoista kolme mitalia ja kaiken lisäksi Matti Suur-Hamari tyhjäsi käytännössä paracrossin puolella koko pajatson ja vei kotiin vielä kolme kristallipalloa. Ei juuri jäänyt muille kolikoita laariin jaettavaksi.

mitali2

Osan kausi alkaa olemaan paketissa, mutta muutamilla riittää vielä kuvauksia ja jopa kilpailuitakin koluttavaksi kevät hangilla. Roope Tonteri kun on uhannut leikata partansa vasta sitten, kun ensimmäinen podium sijoitus on plakkarissa tältä kaudelta, niin mies joutuu vielä ainakin yhdet kilpailut käymään. Toimitus tarjoaa höylän, jos ja kun tämä tapahtuu. Meillä on kova luotto mieheen!

mitali3

Kakkuja paikan päältä tietenkin löytyi jokaista sorttia. Pronssi, hopea ja kulta. Kuvassa tuore maailmanmestari oikeutetusti korkkaamassa kultakakkua.

Toimitus tahtoo vielä toivottaa suuret ja kunniakkaat onnittelut kaikille maajoukkuelaskijoille ja kiittää hienosta työstä suomalaisen lumilautailun eteen. Vielä kun saadaan koko kansa meidän taakse seisomaan ja tukemaan lajia, niin hyvä tulee.
Kuten tästä alla olevasta plakaatistä näkee, on suomalaisen lumilautailun tila mallillaan.

FSA-menestys

 

Kuvat: Julius Konttinen / @Huumetukka

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia