Tapahtumat

Naisten vuoro

Maaliskuun ensimmäisenä lauantaina järjestettiin kolmatta kertaa Piruliina-tiimin toimesta Naisten vuoro – lumilautailutapahtuma Klaukkalan Tornikeskuksessa. Tänä vuonna tapahtuma on osa Suomen naislautailijat Ry:n, Lumilautaliiton ja Protect Our Winters Finlandin “Girls On Tour”- tapahtumakiertuetta. Naisten vuoron tarkoituksena on kerätä yhteen lumilautailusta kiinnostuneita mimmejä nauttimaan yhdessäolosta rakkaan harrastuksen parissa ja puskemaan toisiaan mukavuusalueen ulkopuolelle. Järjestäjien tarkoituksena on ollut tehdä tapahtumasta mahdollisimman helposti lähestyttävän, niin tunnelmansa kuin streetin obstaakkeleiden puolesta. Tornikeskuksen etu-street tarjoaa sessailuun hyvät puitteet sillä pienellä alalla on helppo pitää sessaritunnelmaa yllä kun pystyy samalla seuraamaan muiden puskemista.
_MG_5540-2
 Järjestäjät ovat halunneet rakentaa parkin jossa olisi kaikille jotakin, kuitenkin ajatuksena tehdä helposti lähestyttäviä obstaakkeleita etenkin aloittelijoita silmällä pitäen. Paikalla olikin tänä vuonna useita aloittelijoita, jotka uskaltautuivat ensi kertaa sivumenoista muoviputkiin.  Mimmit puskivat mielettömällä tsempillä mukavuusalueen ulkopuolelle ja rohkeus palkittiin usein onnistuneilla suorituksilla ja kavereiden hurraa-huudoilla. Pelin henki on kuitenkin välillä raju ja toisinaan nähtiin myös melkoisia pannuja. Pienet mustelmat eivät kuitenkaan menoa haitanneet. Epäonnistumisen jälkeen onnistunut suoritus palkitsi tekijäänsä entistä enemmän. Myös kokeneemmat konkarit puskivat uusia temppuja tulille melkoisella motivaatiolla. Allekirjoittanut ei ollut uskoa silmiään kun paikalla nähtiin haettavan switch back satasia ja switch bluntteja putkiin sisään. Aika raju meininki!

Tapahtumassa ei tyttöjä jaettu erikseen pienryhmiin vaan tytöt kehoitettiin mäkeen ja porukka alkoi luonnollisesti jakautua pienempiin porukoihin hinkkaamaan eri temppuja ja obstaakkeleita. Piruliina-tiimin Tytti Alapieti on valmentanut kauden mittaan useassa eri tapahtumassa. Tytti oli erityisen mielissään siitä kuinka monta tyttöä Naisten vuoroon oli uskaltautunut tulla yksinään. Heitä on parkin laskeminen on kutkuttanut, mutta sopivaa kaveria parkin aloitteluun ei ollut vielä löytynyt.

_MG_5599-2

“Juuri parasta lumilautailutapahtumissa on kun tutustuu uusiin laskukavereihin, itsekin on vuosien varrella nimenomaan tapahtumien kautta saanut paljon uusia kavereita.” Tytti summaa.

“Tornarin vahvuus on nimenomaan se, että rinne on täynnä laitteita joihin on oikeasti kiva kokeilla uusia temppuja. Kun setit on hyvin tehty ei niihin pelota kokeilla uusia juttuja. “

Piruliina kiittää suurella sydämellä jokaista paikalle tullutta, oli ihana nähdä mimmien nälkä lajia kohtaan! Suurkiitos myös yhteistyökumppaneillemme Ride Snowboards, Mori Collective, Roxy, Lumilautaliitto ja Protect Our Winters Finland. Sekä tietenkin erityiskiitos Tornikeskukselle  joka omalta osaltaan on luonut huikeat puitteet ja lämpimän tunnelman tapahtumalle. Kiitos myös apumiehille- ja naisille ja etenkin valokuvaaja Riku Soinelalle.

_MG_5147-2

_MG_5625-2

Iso kiitos yhteistyökumppaneille
tornikeskus.fi
fsa.fi
suomennaislautailijat.com
protectourwinters.fi
ridesnowboards.com
moricollective.com

Lisää kuvia nähtävissä tapahtuman Facebook sivulla 

Teksti: Siv Knudsen  Kuvat: Riku Soinela

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia