Vapaalasku

Natural Selection Tour 2023

Maailman 24 parhaan (16 miestä ja kahdeksan naista) laskijan kisat alkavat helmikuun puolivälissä yksinomaan Red Bull TV:ssä, kun Natural Selection DUELSssa selviää kuka kilpailee 2023 Natural Selection Tourin seuraavissa vaiheissa Revelstokessa ja Alaskassa maaliskuussa.

Katso DUELS yksinomaan Red Bull TV:stä saadaksesi selville, miten käy mm. Enni Rukajärven.

12 DUELSin voittajaa ansaitsevat pääsyn Natural Selection Tourin toiseen vaiheeseen, YETI Natural Selection Revelstokeen ja viimeiselle, Natural Selection Alaska -kohteeseen, jossa kruunataan maailman paras monipuolinen lumilautailija.

Amerikkalainen lumilautailija Ben Ferguson: ”DUELS on pohjimmiltaan takapihalla järjestettävä kilpailu, jossa ollaan joukkueena vastustajan kanssa, tehdään töitä yhdessä alueen ymmärtämiseksi ja sitten lasketaan yhdessä, mutta toisiaan vastaan. Se tuntui kuin kuvaussessareilta. Kilpailuelementin lisääminen pistä meidät ensimmäisenä päivänä kokeilemalla asioita, joita et yleensä uskaltaisi kokeilla uudella bäkkärillä.”

Enni Rukajärvi: ”Olin niin innoissani saadessani kutsun Natural Selectioniin ja päästessäni haastamaan itseäni uudella tavalla. En muista aikaa, jolloin olisin ollut näin hermostunut mistään, vaikka olen vuosia kilpaillut slopestylessä ja big airissä. Tämä on jotain todella erilaista. Viime vuoden kiertueen mestari Elena (Hight) ei ole helppo tehtävä, mutta samalla on todella inspiroivaa päästä laskemaan ja oppimaan hänen kanssaan.”

Natural Selection Tour parit

Torstein Horgmo vs John Jackson
Ben Ferguson vs Nils Mindnich
Travis Rice vs Red Gerard
Zoi Sadowski-Synnott vs Marissa Krawczak
Elena Hight vs Enni Rukajarvi
Mark McMorris vs Mikey Ciccarelli
Jared Elston vs Gigi Rüf
Mikkel Bang vs Ulrik Badertscher
Dustin Craven vs Werni Stock
Leanne Pelosi vs Hailey Langland
Kimmy Fasani vs Darrah Reid-McLean
Blake Paul vs Brock Crouch

Kisa käydään 19. helmikuuta ja voit katsoa sen TÄÄLTÄ

YETI Natural Selection Revelstoke*
LIVE! March 4 – 11, 2023 on NaturalSelectionTour.com

Natural Selection Alaska*
March 25 – April 1, 2023, on NaturalSelectionTour.com

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia