Artikkelit

Voita 2 hengen matka Sveitsiin, Laax Open –lumilautatapahtumaan!

Voita matka itsellesi ja ystävällesi yhteen Euroopan suosituimpaan hiihtokeskukseen seuraamaan maailman parhaiden lumilautailijoiden kisaamista Laax Open –tapahtumassa. Matka-ajankohta on 21.-24.1.2016. Paketti sisältää majoitukset, lennot ja jatkokuljetukset Laaxiin sekä 3 päivän hissiliput. Kirjaudu Veikkauksen pelipalveluun ja ilmoittaudu mukaan arvontaan sivun alalaidasta.

Kiitos sinulle Veikkauksen pelien pelaaja
Sinä olet mahdollistamassa suomalaista lumilautailua. Pelaamillasi euroilla mahdollistetaan erilaisia tapahtumia, muun muassa ensikokeiluja Lasten Snoukkamaassa, lumilautaopetusta Parkkikouluissa ja järjestetään SM-kisoja – tänäkin vuonna yli 200 000 eurolla. Suomalaiset laskijat ovat aina kuuluneet lajin kirkkaimpaan kärkeen ja näin tulee olemaan vastedeskin! Elämyksellisiä hetkiä lumilautailun parissa!


Kilpailuaika on 26.10. – 20.12.2015. Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää ja Veikkauksen asiakkuutta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkistetaan Veikkauksen verkkosivuilla.

https://www.veikkaus.fi/fi/edut#!/arvonta/veikkausx

 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia