Tapahtumat

Park Season Opening: Kokonniemessä sessattiin plussakelissä!

Park Season Opening -kiertue poikkesi Porvoon Kokonniemessä viime viikonloppuna. Sää antoi merkkejä kevät-talven plussakeleistä, mikä innosti laskijoita toinen toistaan kovempiin temppuihin. Vaikka sessareiden perusidea on laskea porukalla hyvällä fiiliksellä, ei silti kovat temput ole kenellekään haitaksi. Sekä suksilla, että laudalla vedettiin pariakin kertaa katonkautta ympäri. Eli isoja ilmoja riitti tai sitten laskijat oli vaan äärimmäisen nopeita tempuissaan.
Jengi oli hyvin löytänyt Kokonniemeen myös kauempaa ja osalle vierailu oli ensimmäinen kyseisessä keskuksessa. Paikallisia staroja löytyi myös ja näki heti, että oma parkki oli hyvin hallussa ja temput lähti tatsilla. Yhteensä sessareille osallistui noin 80 laskijaa, millä saa jo erittäin hyvän meiningin aikaiseksi!

Tulevana viikonloppuna kiertue suuntaa Keski-Suomeen Riihivuoreen sekä Kouvolan Mielakkaan. Molemmissa vierailtiin jo viime talvena, silloin Parkkikauden Avajaiset nimellä. Lauantai on Riihivuoren päivä ja huhut on kertoneet, että parkkitiimi on jo laittanut parkkia hyvää vauhtia kuntoon. Mielakka tuskin jää sunnuntai silti kakkoseksi, sillä Hevirails on takonut rinteeseen uutta kalustoa ja parkkitiimi Mielakassakin viettänyt öitä parkin kimpussa. Pari erittäin kovaa sessari-päivää siis vielä luvassa!

Katso kiertueen kuvat, videot ja uutiset Facebookista Park Season Opening 

Tapahtumapaikat: 

Jaa omia tapahtumakuvia ja videoita Instagramissa hashtagilla #parkseasonopening

Yhteityökumppanit:
SINNE STORE , Ashbury , HOWL , Dinosaurs Will Die Snowboards , Stinky Socks
Media yhteistyössä:
Rodeosnowboarding

 

image2
image1 (1)
image4
image5
Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia