Varusteet

Protest laskutakit

Protest-vaatemerkki tunnetaan laskuvaatteiden puolella erinomaisesta hinta/laatu -suhteesta. Esittelemme kauden mallistosta suositun muutaman suositun laskutakin rennosta parkki- ja rinnetakista takamaastojen kuoreen. Kannattaa myös katsastaa Protestin laskuhousu ja vapaalaskutakki valikoima merkin sivuilta ja nettikaupasta.

Protest Prtlostan anorakki

Käytettyvyyttä takkiin tuo sivuvetoketjun ja kaksi vetoketjua kauluksessa. Sivuvetoketju kulkee sivulle ja käsivarren alle, joten sitä voidaan käyttää myös tuuletusvetoketjuna. 10K vedenkestävyyden ja 10g hengittävyyden ansiosta Prtlostan varmistaa, että pysyt lämpimänä ja kuivana. Takissa on rento istuvuus. Runsaat, tilavat taskut ja hengitysaukot kauluksessa tekevät anorakista loistavan laskettelutakin rinteisiin. Erinmoinen vedenkestävyys ja hengittävyys vain 199 € hintaan.

Protest Prtgooz laskutakki

Jotta saat kaiken irti rinteillä viettämästäsi ajasta, on tärkeää pysyä lämpimänä ja kuivana. Tämän normaalia fittiä olevassa takissa on ulkokankaalla 10K vedenpitävyys ja 10g hengittävyys. Kriittiset saumat on teipattu, jotka ovat huppu, kaula- ja olkasaumat. Vetoketjut ovat vesitiiviit, joten pysyt kuivana. Tämä takki on myös PFC-vapaa; käytetty ympäristöystävällistä viimeistelyä haitallisen PFC:n sijaan. 199 €.

Protest Prtwinnipeg laskutakki

PVRE Green -sarja, jossa on yhdistetty vapaalaskuun soveltuvaa laatua kestävään tuotantoon, on osa Protestin kehitystä kohti Green Upia. Tämä ihana ohut lumitakki on normaalipituinen, ja se on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, joka on luotu käsittelemällä käytöstä poistetut P.E.T (polyeteenitereftalaatti) -pullot kankaaksi. 20K vedenkestävyyden ja 20g hengittävyyden ansiosta pysyt lämpimänä ja kuivana. Saumat on teipattu kokonaan. Sisähihansuut, joissa on peukaloreikä. Kiinteä huppu on myös kypärän kanssa yhteensopiva. Kätevä hissilipputasku ja suojalasitasku. 249 €.

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia