Artikkelit

Rodeo Snowboarding tässä terve.

SE ON MORO!

Suomen lumilautamedioissa on tapahtunut viime kausina aika paljon. Snowextremen kanssa yhteistyötä tehnyt Lumitykki vaihtui BNGR:ksi ja Snowextreme aloitti yhteistyön heidän kanssa. Ei kestänyt kumminkaan kovin kauaa kun BNGR hiipui jonka jälkeen kaiken tämän välitulos oli se että lehtemme oli vailla nettisivuja, mikä on vähän sama kun lauta ilman kantteja. Kyllähän sillä vetää, mutta ei se kivaa ole. Yksityiskohtiin takertumatta omalta osaltamme kaikki ei mennyt niin kuin strömssöössä, osittain meistä riippumattomista syistä, mutta yhtä kaikki, olimme ongelmissa ilman nettisivuja.

Vaikka SX on ollut suosittu, luotettava ja pidetty lehti niin lumilautailu tällä hetkellä sen verran tuulista homma, ettei lehti sellaisenaan enää pysynyt pinnalla. Ja rehellisesti…onhan extreme sanana hiipunut jo monta vuotta sitten.

Joten päätimme aloittaa Snow Extremen kanssa puhtaalta pöydältä. Välillä on hyvä putsata röörit ja heittää voltti kevyellä kierteellä. Perustimme Rodeon, hyvin pitkälti samoja SX-linjoja mukaillen, mutta uudella konseptilla. Päivitimme niin sanotusti Extremen vuoteen 2015.

Rodeo on uusi, ennenkaikkea monikanavainen, lumilautamedia. Päätuotteemme on kerran kaudessa ilmestyvä lumilautailun vuosikirja, joka on n. 100 sivuinen laadukas lehden mallinen kokoelma kauden kovimpia tapahtumia ja kuvia yksissä kansissa. Tämä Rodeo year book jaetaan ilmaisjakeluna hiihtokeskusten, erikoisliikkeiden ja urheiluliikkeiden kautta. Ilmestymisajankohta ensimmäisenä vuonna on tammikuu, katsotaan mikä se on ensi kaudella. 

Vuosikirjan ulkopuolella laskijoita palvelee Rodeo nettisaitti, joka yhdistyy Rodeon some-kanaviin; Facebook & Instagram. Näitä reittejä pitkin tiedotamme videoista, laskijoista, tapahtumista, rinneuutuuksista, tuotteista ja matkakohteista. 

Tärkeänä osana Rodeon toimintaa on yhä läheisempi yhteistyö Lumilautaliiton kanssa. Tiedotamme ja raportoimme kauden ainaka kaikista Liiton tapahtumista ja toiminnasta ja seuraamme Maajoukkueen kautta rinteessä tiiviisti.

Hyviä laskijoita Suomessa riittää ja me haluamme raportoida heidän elämästään reaaliajassa, yhden median alla, niin että lumilautailijat aloittelijasta ammattilaiseen tietävät minne mennä kun he haluavat tietää mitä on lumilautailu.

Korostamme vielä erityisesti sitä että tämä on kaikille avoin media. Esimerkiksi jos haluat oman leffasi sivuillemme niin ole vain rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Seuraa kanavissamme meitä ja tagia #rodeosnow niin tiedät mitä tapahtuu.

Facebook: Rodeosnowboarding

Insta: instagram.com/rodeosnow

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia