Tuotteet Varusteet

Rodeo tuote-esittely: Burton Southside pants

Burtonin laajasta housuvalikoimasta yks kestosuosikki on Southside. Housua löytyy useissa väreissä, sekä slimfit että mid -leveytenä. Näistä midikään ei ole mikään purje vaan erittäin hyvin istuva laskuhousu, jos et ole kapeajalkainen kukkakeppi. Paksuudeltaan housut ovat kevyehköt, mutta kumminkin sen verran lämpimät että aluskerraston kanssa toimivat hyvin sinne -20°-25° pakkasasteeseen saakka varsin hyvin. Vedenkestävyys on hyvä. Ei se kaikista hi-endein corehousu, mutta takamaastossa temuaminenkin onnistuu ongelmitta. Taskut ovat tilavat, vetoketjulliset ja niistä suosikiksi muodostuu alempana reidessä oleva lisätasku. Hyvä paikka pitää pientä sälää poissa tieltä.

Nauha vyötärön kiristykseen on sen verran tukevaa tekoa että silläkin pärjää, eikä housuihin tarvitse välttämättä vyötä.

southside

Lahkeissa on lumipussit ja niissä on leveyttä riittävästi kengän päälle, mutta pysyvät silti leveydeltään suht kapeana regular-mallissakin.

Yhteenveto: Mukavat ja tyylikkäät housut kaikkeen laskemiseen. Vähän kapeamman ja tyköistuvien mallien ystäville, varsinkin Slim fit. Leveämpiä housuja etsivien kannattaa aloittaa muista malleista, mm. Covert Pantseistä.

southside_pant2 southside_pant

Lisätietoja:
Burton Store Helsinki
Sörnäisten rantatie 27C
00500 Helsinki
www.facebook.com/BurtonStoreHelsinki

stacks-image-fc794cb

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia