Muut

SAPPEE DREAMPARK by Joel & Hans

Etelä-Suomen kovin kevättapahtuma järjestetään Sappeessa huhtikuun auringossa. Ideana on pistää Sappeen parkki uuteen uskoon samaan tapaan kuin viime vuonna ja sessata perjantai-iltapäivästä sunnuntaihin 13.4-15.4. hyvällä meiningillä ja isolla porukalla!

Tapahtumaa varten parkki myllätään ja muokataan spessukuntoon. Seteissä keskitytään linjoihin ja erikoisempiin obstaakkeleihin. Tarkoituksena on saada koko rinteen pituudelta monipuolisia ja normaalista poikkeavia linjoja, joissa laskijan luovuus pääsee valloilleen. Tapahtuma on suunnattu kaikille ikään ja laskuvälineisiin katsomatta, joten pistäpä päivät kalenteriin ja saavu keväthangille laskemaan hyvällä meiningillä!

Joel Lahti spinnailee harvinaisesta sivuheitosta.

Viime vuonna ekaa kertaa järjestetty Sappee Dream Park by Joel & Hans keräsi hyvin porukkaa loppukevään viimeiseen etelän laskutapahtumaan. Tänä vuonna jatketaan samaa hyväksi havaittua kaavaa, mutta erikoissettien raksaamiseen on varattuna viime kevättä enemmän kissatunteja. Tapahtuma on tänä keväänä kolmepäiväinen ja ohjelmaa on luvassa myös rinteiden sulkemisen jälkeen. Koitetaan saada luotua mahdollisiman paljon tänne etelän ympäistöön sitä kevätlaskufiilistä, mitä löytyy roppakaupalla lapin kevään laskutapahtumista.

Majoituksissa on tapahtuma-aikana voimassa offseason hinnat ja ”Satasella Sappeelle” paketti on myös tapahtuma-aikaan voimassa. Paketista löytyy tarkemmat tiedot Sappeen sivuilta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös nelikanttiset.

www.sappee.fi/fi/satasella-sappeelle

www.facebook.com/events/1717911191606037/

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia