Laskettelukeskukset

Serena avattu! Reilien tilanne 15.11.2016

Serena sai ensimmäisen rinteen auki pienten alkuvaikeuksien jälkeen 14.11. Aiemmin muuntamon vikatilanne esti sähköntuotannon, eikä lumetusta päästy aloittamaan sähkön puutteen takia. Nyt asia on korjattu ja 3. rinne saatiin auki muutamalla reilillä kalustettuna! Parkkiin on tehty kesän aikana parannuksia maapohjiin, mm. kolmen boksin linjaan on tehty uudet maapohjat, joiden ansiosta se saadaan auki auki nopeammin ja muodot saadaan selkeämmiksi ja paremmiksi. Parkkiin ollaan tänä vuonna panostamassa ja uutuuksia on tulossa niin tapahtumien kuin parkkimuutosten muodossa, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt fiilistellään sitä että rinne on auki ja jo toisena päivänä oli näinkin monta rautaa rinteessä.

Serena Park Crewin instagram kannattaa laittaa meidän lisäksi seurantaan niin saat ajantasaista infoa siitä mitä parkista löytyy: https://www.instagram.com/serenaparkcrew/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1. kumpu perusseteillä näin alkuun. Konnareili ja dancefloor
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toisella kummulla edellisvuonna vielä mustana ollutta reiliä. Näihin oli laitettu alalevyt ja ne oli kunnostettu. Toimi huomattavasti paremmin kuin ennen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samaa, ennen mustaa reilisarjaa oleva flat-down alimpana. 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia