Tuotteet

Tuote-esittely: Kaksi Burtonin takki/housut kokonaisuutta.

Burton TWC Greenlight laskutakki

soutside-2

Burtonin White Collectionin ominaisuuksiinsa nähden huippuedullinen farkkutakin leikkauksista inspiraatiota saanut laskutakki. Istuvuudeltaan midfit-takki moneen käyttöön. Kuvassa värinä hieno Crystal Wash. Bluesign®-hyväksytty, kierrätetty materiaali. Mesh-varustetut kainalotuuletukset, mediatasku, irroitettava lumipussi, DRYRIDE Durashell™ 2L -kangas, Thermacore™ vuoraus ja monta muuta ominaisuutta tekevät tästä ihanteellisen jokasään laskutakin.

Omaisuudet:

bluesign® Approved Product [All Colorways]

Mapped with Thermacore™ Insulation (60G Body / 40G Sleeves and Hood) and Taffeta Lining

Critically Taped Seams

Chest Access Media Pocket Under Stormflap™

1-Year Warranty

Hinta: 190 €

Burton Southside laskuhousut

soutside

Burtonin laajasta housuvalikoimasta yks kestosuosikki on Southside. Housua löytyy useissa väreissä, sekä slimfit että mid -leveytenä. Näistä midikään ei ole mikään purje vaan erittäin hyvin istuva laskuhousu, jos et ole hyvin kapeajalkainen. Paksuudeltaan housut ovat kevyehköt, mutta kumminkin sen verran lämpimät että aluskerraston kanssa toimivat hyvin sinne -20°-25° pakkasasteeseen saakka aivan hyvin. Vedenkestävyys on hyvä, mutta myös hengittävä. Ei se kaikista hi-endein corehousu, mutta takamaastossa temuaminenkin onnistuu ongelmitta. Taskut ovat tilavat, vetoketjulliset ja niistä suosikiksi muodostuu alempana reidessä oleva lisätasku. Hyvä paikka pitää pientä sälää poissa tieltä.

Nauha vyötärön kiristykseen on sen verran tukevaa tekoa että silläkin pärjää, eikä housuihin tarvitse välttämättä vyötä.

Lahkeissa on lumipussit ja niissä on leveyttä riittävästi kengän päälle, mutta pysyvät silti leveydeltään suht kapeana mid-mallissakin.

Yhteenveto: Mukavat ja tyylikkäät housut kaikkeen laskemiseen. Vähän kapeamman ja tyköistuvien mallien ystäville, varsinkin Slim fit. Leveämpiä housuja etsivien kannattaa aloittaa muista malleista, mm. Covert Pantseistä.

Ominaisuudet:

bluesign® Approved Product

WATERPROOFING: DRYRIDE Durashell™ 2-Layer Denim Polyester Twill Fabric [10,000MM, 10,000G] [Denim Colorway]

WATERPROOFING: DRYRIDE Durashell 2-Layer Printed Oxford Weave Fabric [10,000MM, 10,000G] [Bkamo Colorway]

WATERPROOFING: DRYRIDE Durashell 2-Layer Polyester Twill Weave Fabric [10,000MM, 10,000G] [All Other Colorways]

WARMTH: Shell Mapped with Mesh and Taffeta Lining

Fully Taped Seams

Mesh-Lined Test-I-Cool Venting

Large Thigh Handwarmer Pockets with Additional Zippered Pocket on Right Thigh

Hinta: 200 €

Burton Hilltop laskutakki

B-rotsi-3

Edullinen 2-kerroksinen DRYRIDE Durashell™ kierrätetystä materiaalista (bluesign® -hyväksytty) valmistettu 10,000MM vedenkestävyydellä ja 5,000G hengittävyydellä varustettu jokapaikan laskutakki. Simppeli kokonaisuus hyvällä hupulla (mahtuu myös kypärän kanssa), säänkestävällä mediataskulla, lumipussilla (jossa housuihin yhdistettävyysmahdollisuus). Fitiltään takki on mallia Mid, joten ei liian kapea, eikä liian leveä. Alle mahtuu hyvin välitakkia kylmempiä säitä varten. Sisällä myös verkkotasku mm. goggleille. Kuvassa värinä Process Red. Takin materiaali on pinnaltaan sellaista, että se kuluu tyylikkäästi hieman farkkumaiseksi. Tämä lisää takin käyttöikää huomattavasti.

Ominaisuudet:

VEDENPITÄVYYS: DRYRIDE Durashell™ 2-kerroksinen Recycled Bottle Printed Polyester Plain Weave Fabric -kangas [10,000MM, 5,000G] [Corpo Printti ja Wormhole Printti -värivaihtoehdot]

VEDENPITÄVYYS: bluesign® -hyväksytty DRYRIDE Durashell 2-kerroksinen Solid Nailon Ripstop ja Solid Nailon Plain Weave Fabric -kangas [10,000MM, 5,000G] [Kaikki muut värivaihtoehdot]

LÄMPÖ: Vuorattu 3M™ Thinsulate™ eristyksellä [40G Koko vartalo] ja Taftilla

Mid Fit

Kriittisesti teipatut saumat

Fulltime Contour™ Huppu

Media-tasku, jossa Secure Audio Sleeve

Sisäinen verkkotasku

Irrotettava lumisuoja vyötäröllä, jossa takki-housut yhdistettävyys mahdollisuus.

Hinta: 190 €

Covert laskuhousut

Vähän väljempää sig-fit mallia olevat laskuhousut runsailla ja tilavilla taskuilla. Bluesign®-hyväksytty tuote. Päällyskankaana DRYRIDE Durashell™ 2-kerroksinen Plain Weave -kangas [10 000 mm, 5000 g]. Jos etsit vähän tilavempaa laskuhousua, jossa on helppo liikkua niin Covert on oivallinen vaihtoehto edulliseen hintaan.

B-covert

Ominaisuudet:

DRYRIDE Durashell™ 2-kerroksinen Plain Weave -kangas [10 000 mm, 5000 g]

Bluesign®-hyväksytty tuote

Topattu 40 % kierrätysmateriaalista valmistetulla THERMOLITE®-eristeellä [40 g läpikotaisin] ja vuoratti taftilla sekä verkkokankaalla

Kaikki saumat teipattu

Cargotasku vetoketjulla

Verkkokankainen Test-I-Cool -tuuletus

Kolminkertaisella tikkauksella vahvistetut saumat

Vetoketjulliset, mikrofleecellä vuoratut etutaskut

Takki-housukiinnitysjärjestelmä

Lumisuojat lahje-monokiinnityksellä

Nivelletty rakenne

Ticket O-Ring -hissilippulenkki

Sisäänrakennettu vyötärönsäätö

Laajennettavat lahkeensuut

Lahkeiden nostajat

Sig Fit

Hinta 165 €

B-rotsi-2

Lisätietoja:
Burton Store Helsinki
Sörnäisten rantatie 27C
00500 Helsinki
www.facebook.com/BurtonStoreHelsinki

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia