Muut Tuotteet

Tuote-esittely: Burton Starstruck & Emerald – naisten laskukengät

Burton Starstruck

starstruck

Startruck on Burtonin naisten malliston jokapaikan laskukenkä Boa-kiristyksellä. Boa on toteutettu Burtonin yksityisoikeudella lisensioimalla narulla, mikä takaa järjestelmälle elinikäisen takuun esim. katkeamisen varalta. Sisäkenkänä on Imprint™ 1 integroidulla nauhoituksella. True Fit™ ja Total Comfort rakenne takaa että kenkä on jalkaan toimivat heti alusta saakka, eikä sisäänajoa tarvita. Foliovuoraus pitää jalan ja varpaat lämpimänä kehon lämmön avulla. Kenkä ei ole jäykimmästä päästä, joten aivan isoimpaan menoon ja kovimpiin vauhteihin suosittelemme vähän jäykempää kenkää (kts. alta), mutta kaikkeen muuhun Startruck on omiaan.

Yhteenvetona suosittelemme kenkää kaikille aloittelijasta pidemmälle ehtineeseen parkkilaskijaan. Suoraan sanottuna kaikista halvimmilla sämpylämalleilla ei pitäisi rankaista ketään laskijaa, ne soveltuvat lähinnä ihan aloittelijoille kantilla rinteen alas lipumista varten. Kun laskeminen alkaa sujua saat vähän paremmilla kengillä laskemisesta paljon enemmän irti. Tuntuma lautaan on ihan erilainen ja jalat eivät puudu niin helposti. Hintaero tämän ja halvimman mallin välillä on kumminkin suhteellisen marginaalinen, joten suosittelemme panostamaan kunnon kenkiin heti alusta lähtien.

Startruckia voi tiedustalla Helsingin Burton Storesta.

Tekniset tiedot:
– Naisille suunniteltu True Fit™
– Nauhoitus: Boa® Coiler™, Burton Exclusive New England Ropes
– Sisäkenkä: Imprint™ 1
– DynoLITE Outsole & Sleeping Bag Reflective Foil
– Flex: Soft-Flexing Shell Materials and 1:1 Soft Flex Tongue
– Total Comfort Construction, Snow-Proof Internal Gusset, & Level 1 Molded EVA Footbed
– Jäykkyys: 3

Hinta 240€


emerald-3

Burton Emerald

Emerald on taas astetta kovempaan menoon oleva premium-tason laskukenkä Speed Zone -kiristyksellä. Speed Zone kiristetään kahdella narulla vetämällä, jolloin jalkapöydän ja varren kireyttä voi säädellä erikseen. Jalkapöytä on helppo jättää vähän löysemälle ja kiristää kenkä lähinnä varresta, jolloin tukevuus ja mukavuus kohtaavat parhaimmalla mahdollisella tavalla.New England Rope -nauhat ovat käytännössä tuhoutumattomat ja täten ne ovatkin varustettu elinikäisellä takuulla. Järjestelmän käyttö vaatii aluksi hetken harjoittelua, mutta kun siihen tottuu on se todella helppo, nopea ja mukava käyttää. Suosittelemme. Imprint 2 sisäkenkä on todella mukava ja lämmin, kiitos 3M™ Thinsulate™ -eristyksen. GripLITE Backstay löytyy kengän kantapäästä. Tämä on kuminen lisäosa, mikä sitoo kengän kantapään yhä paremmin siteen kantapääkuppiin. 1:1 Medium Flex PowerUP etuläppä joustaa ja tukee oikealla tavalla antaen hyvän tuen, mutta mahdollistaen kunnon väännöt aireissa. Kenkä on Starstruckia hieman jäykempi versio, suosittelemme astetta pidemmälle ehtineille laskijoille ja parkin lisäksi myös vapaalaskuun lämpimyyden ja laskutuntuman vuoksi.

Emeraldia voit tiedustalla Helsingin Burton Storesta.

Tekniset tiedot:
– Naisille suunniteltu True Fit™
– Nauhoitus:Speed Zone™
– Sisäkenkä: Imprint™ 2
– Pehmustus: DynoGRIP-ulkopohja
– GripLITE Backstay
– Total Comfort -rakenne
– Lumenpitävä vahvike sisällä (Snow-Proof Internal Gusset),
– Level 1 Molded EVA -pohjallinen
– Jäykkyys: 5

Hinta 260€

emerald

emerald-2

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia