Kisat

Vans Hi-Standard kisa Sveitsissä

Vans Snowboardingin pisimpään jatkuneen kenkäsarjan, Hi-Standardin, mukaan nimetty kisaformaatti tulee taas Eurooppaan. pandemian aiheuttaman tauon jälkeen – Hi-Standard Snowboard Series tulossa LAAXiin, Sveitsiin, Euroopan osuudelle.

1.-2. huhtikuuta Hi-Standard Snowboard Series ottaa haltuunsa LAAXin Hrund Hanna Thorin ja Gian Sutterin suunnittelemalla parkilla. Radan suunnittelu on näiden Vansin tiimiläisten ja Snowpark LAAXin yhteistyönä. Tapahtuman taiteen on luonut Mike Gigliotti, joka tunnetaan parhaiten työstään Baker and Deathwish Skateboardsin parissa.

Yhteisöllinen ja hyvähenkinen kilpailu kulkevat usein käsi kädessä lumilautailun maailmassa, joten Hi-Standard Snowboard Series -sarja keskittyy samanlaiseen kilpailumalliin: hauskaan ja avoimeen jam-tyylinen formaattiin, jossa on sekä avoimet että pro-sarjat. Kilpailijat arvostellaan vain heidän yksilöllisen tyylinsä perusteella, koska yli 720° kierrokset eivät ole sallittuja.

Open Division -kilpailu kisataan 1. huhtikuuta, ja siinä on 4 000 Sveitsin frangia käteistä jaossa tempuista ​​ja mahdollisuus neljälle ”MVP:lle” edetä 2. huhtikuuta Pro Division -kilpailuun, jossa kilpaillaan 28 kutsuttua ammattilaista vastaan ​​6 000 Sveitsin frangin käteisrahasta. Temppupalkinnot ja 10 000 CHF palkinto sekä miesten että naisten sarjan voittajille. Pro Division -kilpailussa nähdään joitain parhaista lumilautailijoista (mukaan lukien Vans-tiimiläiset, kuten Arthur Longo, Kas Lemmens, Benny Urban, Fridge, Enni Rukajarvi ja Ivika Jurgenson).

Kaikki Open Divisionin osallistujat saavat ilmaisen ilmoittautumisen, hissiliput ja lounassetelit.

Hi-Standard Snowboard Series on ilmainen kaikille lumilautailijoille. Yksityishenkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemaan Open Division -kilpailussa, voivat ilmoittautua paikan päällä LAAXissa.

AVOIN REKISTERÖINTI TÄÄLLÄ:

Perjantai 31. maaliskuuta klo 16-18 @ Riders Hotel, Via Murschetg 1, 7032 Laax, Sveitsi

Lauantai 1. huhtikuuta klo 8-10 @ Rocksresort, huone DIVA 1, Via Murschetg 17, 7032 Laax, Sveitsi

Edellinen

Kommentit

kommenttia