Vuoden juniorilaskijat palkittiin Elisa Studiolla.

Aikaisin torstai aamuna Elisa Studiolla pidetyssä tiedotus- ja palkintotilaisuudessa palkittiin vuoden juniorilaskijoina Rene Rinnekangas, sekä Henna Ikola. Äänestys oli osana Spine-Awardsia, jonka muut kategoriat tullaan palkitsemaan tulevana lauantaina Spine Awardseissa. Näin uuden median synnyttyä, otettiin juniori kategoria Rodeon alle. Rodeo palkitsee juniorit kauden aikana kuvaus-sessareilla ja pienellä haastattelulla. Kaikista makeimpana kakun päällä on kuitenkin Enni Rukajärven lahjoittama 1000€ rahasumma molemmille vuoden juniorilaskijoille heidän matkakassaansa.

Enni_Elisa_Kuva_Sami_Valikangas-7407

Olympialaishopeaa voittaessaan Ennin toive sponsoreille ja muille tukijoille oli, että häntä itseään ei palkittaisi, vaan tuet annettaisiin suomen juniorilaskijoiden hyväksi. Ruka ja Elisa tarttuivat tähän jaloon pyyntöön ja niin myös Enni sai tänään juniorilaskijoilta kiitosta hienosta teostaan.

Enni_Elisa_Kuva_Sami_Valikangas-7457

Päivän lopuksi Ennillä riitti median pyöritystä. Juuri nilkkansa maajoukkue leirillä telonut Enni oli kuitenkin liikkeellä positiivisella fiiliksellä ja nilkan uudet kuvaukset ovat tulevana viikonloppuna Helsingissä. ”Noin kuukauden verran varmaan tämä toipuminen vie. Toivotaan, että ei ole mitään pahempaa.”

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia