Tapahtumat

World Snowboard Dayta juhlistetaan ympäri Suomen 22.1.2017

World Snowboard Day kerää jälleen lumilautailun ilosanomaa juhlistavat tapahtumat yhdeksi päiväksi ympäri maailman. Yhdettätoista kertaa järjestettävä kansainvälinen lumilautailun teemapäivä on innostanut Suomessa useita järjestäjiä osallistumaan mukaan. Aikaisemmin joulukuussa järjestetty tapahtuma siirtyy tänä vuonna tammikuulle, mutta lumiolosuhteet ovat silloin ollut ainakin Suomessa haastavat, joten tänä vuonna Suomesta ollaan lähdetty ahkerasti mukaan.

Tutustu tarjotaan ja lähde mukaan.

Ruka

Rukalla lumilautailun teemapäivän keskipisteenä on Ruka Park. Yhteistyössä Rukan lumilautailijoiden kanssa toteutettavan päivän ohjelmassa on fotosessarit. Obstaakkeli kerrallaan sessataan ja kaikki laskijat kuvataan. Jokainen laskija saa omat kuvat kuvagalleriasta tapahtuman jälkeen. Sessarit aloitellaan klo 11 ja kuvaamiseen varataan aikaa pari tuntia, päivän valoisimpaan aikaan.

Lisätietoja:
http://www.ruka.fi/worldsnowboardday

Ruskotunturi

Snackbreak X FSA -parkkisessarit järjestetään World Snowboard Dayna Ruskotunturilla. Kaikille avoimissa Parkkisessareissa ei ole kilpailuista eikä suoranaisesta valmennustoiminnasta vaan lumilautailusta sen aidoimmassa muodossaan: sessaamista uusien ja vanhojen kavereiden kanssa, uuden oppimista ja itsensä ylittämistä pientä kisailuhenkeä unohtamatta. Ruskotunturilla leffaporukka Snackbreak kuvaa ja järjestää kuvausklinikkaa.

Lisätietoja: fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/parkkisessarit/

Laajis

Laajiksen ohjelma on kevyt ja vapaamuotoinen. Sen tarkoitus on kannustaa kaikkia testaamaan lautailua ja innostumaan lajista. Päivän aikana lautoja vuokrataan puoleen hintaan ja Laajiksen hiihtokoulu järjestää ilmaista lautailun ohjausta. Lisäksi kaikki laskuvideoiden kuvaamisesta kiinnostuneet pääsevät tekemään omia videoitaan, joista parhaimpia Laajis promoaa kanavissaan. Päivän paras video palkitaan ruhtinaallisesti – palkintona muun muassa Burtonin Throwback-lauta. Laajiksessa tapahtumasta odotetaan jokavuotista perinnettä.

Lisätietoja:
http://www.laajis.fi

Salla

Sallassa WSD:n osallistutaan sessareilla ja edullisilla hinnoilla: päiväliput ovat -50 %, lumilaudan päivävuokra -20 % ja lumilauta-alkeiden ryhmätunti 20 €/henkilö. Snowparkissa sessarit alkavat klo 14.

Lisätietoja:
ski.salla.fi

Iso-Syöte

WSD:n kunniaksi Iso-Syötteellä järjestetään perheen pienimpien lumilautatesti Lumimaassa. Tapahtuma järjestetään klo 11-12.30 ja se on ilmainen.

Lisätietoja:
http://syote.fi/tapahtuma/world-snowboard-day-riglet-testi-lapsille/

Mielakka

Mielakan rinnekeskus tarjoaa World Snowboard Dayn kunniaksi 20 ensimmäiselle ilmaisen lumilautailun alkeistunnin, lastenmaahan ilmaisen pikkulautojen vuokrauksen (2h/lauta) sekä ilmaiset parkkisessarit.

Lisätietoja:
www.mielakka.com

Lisätietoja World Snowboard Daysta: http://www.world-snowboard-day.com/
#worldsnowboardday

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia