Burton Paramount
Tuotteet

Burton Paramount kokemuksia

Paramount on Burtonin do-it-all parkkilauta, joka toimii myös laskemiseen ja miksei se toimisi all mountain -lautanakin. Jos vertaa tätä Burtonin klassikkoon, Customiin, niin Paramount on true twin (Eli nose ja taili on täysin identtiset ja siteiden lähtökohtainen paikka on keskellä lautaa) Customin ollessa vähän noseen painottonut directional (Eli nose on lähtökohtaisesti vähän teiliä pidempi). Paramount on myös Customia löysempi camber-lauta, joten se toimii parkkihommissa paremmin myös pikkujibbailussa ja hitaimmissa vauhdeissa. Samat vertailut toimivat oikeastaan myös Processiin, joka on taas directional Pure Pop camberillä, eli se ei ole full camber. Siinä nosessa ja tailissa on hieman rockeria. 

Kokolajitelma Paramountista ei ole kovin kattava jos vertaa vaikka Customiin. Yhtään wide-versiota ei löydy ja koot vaihtelevat välillä 152cm-162cm. 

Laudan ydin Super Fly II 700G Core on sama kun Customissa. 

WFO pohja takaa hyvät vauhdit ja harvemmat vahauskerrat. 

Sidejärjestelmänä tuttuun tapaan Burtonin Channel, johon sopivat toki Burtonin siteet, mutta tämän lisäksi lähes kaikkien muiden valmistajien siteet. Varmista vain, että siteiden mukana tukee Burtonin järjestelmään sopiva kiekko. 

Frostbite kantit (kontaktipisteet siteiden alla kantissa) parantavat kanttipitoa entisestään, mikä muutenkin full camberissä on erinomainen. 

Yhteenvetona Paramount on Custom täysin parkki-kulmalla. Laudan flexi on täydellinen kaikkeen parkkilaskimiseen presseistä isoihin ilmoihin. Sopii myös yleislaudaksi vähemmän harrastaneille helpon käsiteltävyytensä ja hyvien laskuominaisuuksien vuoksi. Loistava ja tasapainoinen porkki- ja yleislauta vailla mitään kummia kikkailuja. Suositellaan varsinkin kunnon parkkilaskijoille jotka vetävät parkissa tasaisesti kaikkea reileistä isoihin ilmoihin. 

Lautaa voi tiedustella Burton Store Helsingistä

Seuraa myös Burtonin Suomi-kanavia www.instagram.com/burtonhelsinki ja www.instagram.com/burtonfinland

Alla hyvä video missä vertaillaan Processia ja Paramountia.

Lue lisää: https://www.burton.com/us/en/p/mens-burton-paramount-camber-snowboard/W21-132201.html

Burtonin oma sidejärjestelmä, The Channel, on käytössä vain Burtonin laudoissa. Tähän sopii myös melkein mitkä tahansa muutkin modernit siteet, kunhan vain varmistat että siteissä tulee mukana Burtonin kiskoon sopiva kiekko.
Burtonin oma sidejärjestelmä, The Channel, on käytössä vain Burtonin laudoissa. Tähän sopii myös melkein mitkä tahansa muutkin modernit siteet, kunhan vain varmistat että siteissä tulee mukana Burtonin kiskoon sopiva kiekko.
Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia