Artikkelit Lumilautailijat Muut

CheckOut – Iina Niskanen

Ruka on yksi suurimmista ja suosituimmista hiihtokeskuksista Suomessa. Lisäksi sielä on pisin kausi. Erityisesti  – Battery Park tekee siitä mielestäni erityisen. Siksi siellä varmaan nähdäänkin kauden läpi paljon ammattilaisia laskemassa ja harjoittelemassa. Esimerkiksi Eero Ettala, Enni Rukajärvi, Antti Autti ja Roope Tonteri. Lisäksi myös paljon muita Suomalaisia laskijoita, jotka kaikki ovat aivan älyttömän taitavia. Suurin yllätys minulle oli se kuinka hyviä Suomalaiset naislumilautailijat ovat. Siis todella kovia! Yksi heistä on Iina Niskanen, jonka bongasin parkilla. Kysyin häneltä jos voisimme laskea yhdessä ja kuvailla. Näiden laskujen ja hissinousujen aikana esitin hänelle muutamat kysymykset.
-Pavlov Evgeny (ponchikz|photoz)

28ВК-Olen Iina Niskanen ja ikää on 19 vuotta. Aloin laskemaan 13-vuotiaana  Talmassa, kun sisko tarttesi laskuseuraa. Veljetkin skeittasi tuohon aikaan, mikä varmaan oli herättäny kinnostuksen lautailajeihin. Lautailu näytti tosi siistiille, kun vanhemmat snoukkaajat  heitti siistejä temppuja parkilla niin olihan se itekkin opittava!  Kotikeskus Talma toimii aina – hauska laskea ja fiilis kohillaan! Säkkisen Saran kanssa on vedetty yhessä talmassa jo alkuvuosista lähtien ja meininki pysyny samana edelleen!

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

Muutin lukion tokalle 16-vuotiaana Vuokattiin. Vuokatti on antanut tosi paljon ja kuluneet vuodet on ollut ihan huikeita! Täältä on saanut paljon uusia kavereita ja kokemuksia. Paljon on tullut opittua niin laskemisesta kun elämästä ylipäätään. Snoukkaamisen lisäksi olen skeitannut pari kesää – terkut Oulun pojille – parempaa skeittiseuraa ei takuulla löydy!
Mun viime kausi loppu lyhyeen kun polven eturistiside leikattiin Helmikuussa  ja edessä oli 8 kuukautta taukoa -rankka oli mutta tuntuu erittäin mahtavalle olla taas lumilla!103ВКValmistun tänä keväänä ja suunnitelmissa on laskea tulevina vuosina edelleen niin paljon kuin mahdollista. Haluan myös matkustaa ja nähdä maailmaa,  tietenkin lautabägi matkassa!
Haluisin kiittää vanhempia ja  sisaruksia ,kavereita, Vuokatin porukkaa  sekä Nitroa. – kaikki olleet tukena vuosien varrella!

Haastattelu, kuvat & video:  Pavlov Evgeny [ponchikz|photoz]

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia