SUUR-HAMARILLE X GAMES KULTAA

Matti Suur-Hamari on voittanut Aspenissa Coloradossa kultaa X Games -kutsukilpailuissa. Paracrossin hallitseva maailmanmestari oli mukana kilpailussa toista kertaa urallaan.

Suur-Hamari hallitsi kisoja suvereenisti. Hän voitti ensin karsinnat, sitten semifinaaleissa oman heatinsa ja lopulta myös finaalin. Finaalilaskun startti oli tasaväkinen, mutta jo ensimmäisen hypyn jälkeen Suur-Hamari oli ottanut itselleen johdon. Kun useat laskijat vielä kompuroivat, sai Suur-Hamari laskea melko rauhassa maaliin saakka.

– Ei tätä pysty vielä käsittämään. Tosi varma fiilis oli treeneistä lähtien laskea, vaikka en ole ikinä vetänyt mitään noin isoa. Näin kuitenkin heti, että rata on hyvin rakennettu ja sitä voi hyvin laskea. Pystyin alkaa vetämään isoa linjaa hyvin ja sain hyviä aikoja. Mikko (Wendelin, valmentaja) puski itseluottamusta ja Jaffrey Sadis (voitelija) teki tosin liukkaan laudan, niin ei siinä ollut muuta kuin tuikata menemään. Nyt on kyllä uskomaton fiilis. Pikkupojasta asti olen unelmoinut, että joskus voisi olla X Gameseissa vetämässä ja nyt kun tuli kultamitali kaulaan niin ei voi ihan käsittää. Kyllä tässä on nyt saanut kameran edessä rallineglantia vääntää, ja pain tunnin päästä kun on palkintojen jako ja kultamitali tulee kaulaan, niin siitähän se ralli sitten lähtee, Suur-Hamari kommentoi.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

Suur-Hamarin voittoaika oli 1:04.820. Toiseksi tullut Alex Massie laski radan ajassa 1:05.531.

Matin finaalilasku: http://xgames.espn.go.com/xgames/athletes/3161145/matti-suur-hamari

Lähde: FSA = http://fsa.fi/ajankohtaista/suur-hamarille-x-games-kultaa/
Kuva: Matin instagram tililtä: https://www.instagram.com/mattisuurhamari/

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia