Lumilautailijat

X games -voittaja Matti Suur-Hamarilta haastevideo-sarja: ”Voitin itse elämäni suurimman haasteen”

Tuore X Games -kultamitalisti Matti Suur-Hamari aloittaa 15-osaisen Matti’s Monday Madness –videosarjan julkaisun. Tasapaino- ja voimahaasteita sisältävän sarjan esittelyvideossa mies kertoo tarinansa ja kannustaa ihmisiä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

29-vuotias Matti Suur-Hamari korjasi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa talteen kultaisen mitalin X Games -kutsukilpailussa Aspenissa, Yhdysvalloissa. Lumilautacrossia laskeva Suur-Hamari voitti oman eränsä sekä karsinnoissa että semifinaaleissa.

Suur-Hamarin nimi tuli monille tutuksi 2015 voitetun paralumilautacrossin MM-kullan jälkeen, joka toi hänelle myös kutsun Linnan juhliin. Tie lumilautailun kärkinimiin on vaatinut isojen haasteiden voittamista. Vuonna 2009 Suur-Hamari joutui moottoripyöräonnettomuuteen, jonka johdosta hänen vasen jalkansa jouduttiin amputoimaan säärestä alaspäin.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

Sairaalassa maatessaan aiemmin harrastuksena laskenut Suur-Hamari törmäsi videoon, jossa sääriamputoitu Evan Strong, Suur-Hamarin nykyinen kollega, skeittasi ja laski lumilaudalla.

”Video inspiroi minua siinä hetkessä valtavasti. Päätin, että vamma ei olisi este eikä edes hidaste, vaan elämäni suurin haaste – jonka voittaisin”, Suur-Hamari kertoo ajatuksistaan onnettomuuden jälkeen.

Vaikka ensimmäiset askelet proteesilla tuntuivat lähes mahdottomilta, sinnikkään harjoittelun avulla Suur-Hamari nousi ensin jalkeille, sitten lumilaudalle ja lopulta palkintokorokkeelle. Tasapaino-, voima- ja ketteryystemppuja sisältävällä videosarjalla hän haluaa inspiroida ihmisiä kokeilemaan rajojaan hauskasti.

”Olkaa rohkeita, älkää ajatelko liikaa vaan menkää pois sieltä omalta mukavuusalueelta. Silloin tapahtuu hienoja, uusia, kivoja juttuja.”

Videosarja on tuotettu yhteistyössä Suur-Hamarin pääyhteistyökumppanin Battery Energy Drinkin kanssa. Batteryn tuotepäällikön Laura Niskasen mukaan Suur-Hamari edustaa kotimaisen energiajuoman brändiä esimerkillisesti niin lajinsa kuin persoonansa puolesta.

”Matti on määrätietoinen, energinen ja positiivinen tyyppi, jonka asennetta ei voi kuin ihailla. On hienoa päästä jakamaan Matin tarinaa – niin sponsorina kuin videoiden välityksellä maailmalle.”

Katso Matin tarina ja tutustu haasteen taustoihin tästä:   

Uusi #MattisMondayMadness –video ilmestyy joka maanantai 8.2. lähtien Matin ja Batteryn Instagram-tileillä sekä Batteryn Youtube-kanavassa.

instagram.com/batterydrink/
instagram.com/mattisuurhamari/
youtube.com/batterydrinkcom

Kuva: Mikko Wendelin

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia