Videot

Dokumentti Antti Autista ensi-iltakiertueelle

Arctic Lights -elokuva esitetään ensi-iltanäytöksissä ennen nettijulkaisua.
Lumilautaliiton hallituksen jäseneksi tänä syksynä noussut, yksi Suomen tunnetuimmista lumilautailijoista Antti Autti on kuvannut viime kauden poikkeuksellisesti pelkästään pohjoisessa. Erilaista lähestymistapaa ja kasvua laskijana sekä ihmisenä kuvaa hänestä kertova dokumentti, Kota Collectiven tuottama Arctic Lights, joka nyt on valmis. Dokumentin lisäksi ilmestyy webisodi-sarja.
– Tuntuu kyllä todella hienolta saada tällainen projekti vihdoin valmiiksi ja julki. Lähdimme toteuttamaan aivan jotain muuta kuin mitä yleensä action sports -elokuvista ajatellaan. Tavoitteemme on ollut tehdä aito dokumenttielokuva, jossa lumilautailu ja vuoret toimivat kontekstina asioille, joihin varmasti moni ihminen pystyy samaistumaan, Autti kertoo.
Elokuva näytetään ennen nettijulkaisua ensi-iltakiertueella, joka alkaa hänen kotikaupungistaan Rovaniemeltä ja päättyy hänelle erittäin läheiseen keskukseen Pyhälle. Niitä ennen on myös kutsuvieranäytös. Näytösten jälkeen elokuva tulee nettijakeluun.
– Arctic Lights on minun ja Kota Collectiven ylivoimaisesti haastavin projekti. Se on iso riski mikä ollaan otettu, mutta jos dokumentti ja siihen liittyvät webisodit onnistuvat, niin siitä tulee upea juttu, Autti jatkaa.
 
Näytökset:
26.10. Kino Andorra, Helsinki (kutsuvierasnäytös)
28.10. Korundi, Rovaniemi (World Premiere)
3.11. Messukeskus, Helsinki (Vapaalaskufestivaalit)
11.11. Ruka
17.11. Joensuu (Rokumentti)
23.11. Stockholm, Sweden
9.12. Pyhä
Elokuvaan liittyy myös enemmän laskemiseen keskittyvät webisodit. Arctic Lights -webisodien julkaisupäivät ovat:
8.11. Endless Playground -webisodi
23.11. Svalbard Expedition -webisodi
https://vimeo.com/233476062
Kuvat: Kota Collective
Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia