Laskettelukeskukset Videot

Ruka First Snow

KBR:n riveissä pelimerkkinsä lunastanut videovelho, Petrus Koskinen, kävi jo näin alkukaudesta ottamassa ensimmäiset matskut Rukan parkilta ja niistä koostettu FIRST SNOW pätkä lupailee hyvää tämän talven meiningeistä. Harvoin (jos koskaan) on saatu ensilumet näyttämään näin inspiroivalta jo tässä vaiheessa kautta. Kyselimme Petrukselta pari kysymystä keikasta ja Rukan meiningistä.

Terve, olitte Rukalla jo alkukaudesta kuvailemassa, kuinka pitkä kuvauskeikka oli kyseessä?

Tsau! Kuus päivää oltiin Rukalla, joista yksi käytiin pyörii Valtavaaran huipulla. Ihan legendaarista käydä pyörii siellä.

Minkälaiset setit ja olosuhteet oli Rukalla näin historiallisen alkukaudesta? Kannattaako lähteä jos reilin kaipuu on jo kova?

Rukalla oli ihan sika hyvät setit tuolla viikolla kun oltiin. Monipuolisia reilejä ja pikku hyndä! Ihan herkku. En ois uskonut et olisi niin hyvä mitä se oli. Saatiin hyviä sessareita aikaiseksi. 100% suositus.

Pääsitte ajalemaan jo Rukan Saaruan uudella hissillä? Oliko nopeaa kyytiä?

Ei itseasiassa päästy vielä kiihdyttelemään, sillä se avattiin just sinä päivänä kun meidän tarvi lähtee takasin etelään. Testiajoja kyl nähtiin ja sanotaanko vaikka näin, että nopia on.

Rene jo vippaili pätkässä heti kovat piippuun, miltä miehen meininki näytti näin kameran takaa katsottuna? Odotellaanko ihmeitä tälle kaudelle?

Reneä on mukava katsella linssin läpi. Todella taitava lumilautailija ja kaiken lisäksi hyvä ukko. Innolla odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle nuorelle herrasmiehelle, joka lumilautailun lisäksi elelee rokkitähden elämää.

Ketäs muita laskijoita pitäisit tälle kaudelle silmällä?

Onhan noita kovia laskijoita vaikka kuinka! Nuorta Suomea kannattaa aina pitää silmällä; Axel Thelen, Joona Saikkonen, Sexmane, Henna Ikola ja muut possit. Ja sitten tietty vanhoja konnia kuten Kerkeää ja Luhtasta kannattaa aina seurata silmä kovana.

Mitä suunnitelmia tälle kaudelle on muuten luvassa?

Lumilautailua ois tarkoitus kuvata. Tosi siistejä projekteja tulossa, mutta niistä enemmän syssymmällä.


Film by Petrus Koskinen
Snowboarding by Rene Rinnekangas, Mr. Brownie, Anton Kiiski, Axel Thelen & Nooa Risku

Song: Nick Waterhouse – LA Turnaround

http://ski.ruka.fi/rukapark

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia