Tapahtumat

Eero Ettala ja HP Parviainen tuovat lumilautailun takaisin hauskan äärelle yhteisellä kiertueella

Intohimoiset lumilautailijat Eero Ettala ja HP Parviainen huomasivat, että heitä yhdistävä laji on ajautumassa hieman liian totiseksi. Yhdessä syttyi halu tuoda ilo ja hauskuus takaisin ja tähän tarpeeseen vastaa maalis-huhtikuussa järjestettävä Eero & HP Tour. Kiertue rantautuu SkiOne -keskuksiin eli Vuokattiin, Tahkolle ja Kasurilaan ja luvassa on matalan kynnyksen kisailua, hyvää fiilistä ja yhteistä hauskanpitoa.

– Ideamme on tehdä lumilautailusta ja talviharrastamisesta helposti lähestyttävää ja mahdollisimman inspiroivan näköistä, Ettala kuvailee. 

– Kaiken ei aina tarvitse olla isoa ja ihmeellistä. Parhaan laskufiiliksen saa, kun katsoo sellaisia temppuja, joihin pystyy itse samaistumaan, sanoo Duudsoneistakin tuttu HP.

SkiOne -keskukset Vuokatissa, Tahkolla ja Kasurilassa herättivät Eero Ettalan ja HP Parviaisen mielenkiinnon, koska niissä on laadukkaat, monen tasoisille harrastajille sopivat suorituspaikat. Eero & HP Tour on suunnattu sekä kilpailijoille että harrastajille, joten yhteistyön solmiminen nimenomaan SkiOnen kanssa tuntui luontevalta.  

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia