Tuotteet

Nitro T1 & Team kokemuksia

Monissa laudoissa on sitä sun tätä erikoisuutta ja featurea, jotka monesti voivat olla myös mukavia, mutta on myös hetkiä milloin mikään ei voita ihan perinteistä hyvää parkkicamberiä. Esittelemme kaksi tälläistä Nitron ”no bullshit” -peruslautaa, joita on testattu tiimin puolesta todella monen vuoden ajan ja hiottu yhä paremmaksi työvälineeksi parkkiin ja miksei sen ulkopuolellekin. 

Laudoista T1 on Cam-Out camber, mikä tarkoittaa vähän leikkisämpää profiilia, missä tavallinen camber on kevennetty aikaisella tasaisella osalla kontaktipisteistä. Näin ollen se on hieman Teamia helpommin pressata ja  vähän enemmän reili- ja katupuoleen soveltuva lauta. Siinä on myös paksummat Railkiller-kantit, jotka kestävät iskuja paremmin. Joustoltaan T1 on keskitasoa, eli sopiva hyvin monenlaiseen menoon. Kotimaisiin oloihin loistava jokapaikan freestyle/park/street -lauta. 

Railkiller-kantit ovat tavallista kanttia paksummat ja kestävät näin kolhuja paremmin.

Team on taas täysin perinteinen camber, jos kaipaat laudalta vähän enemmän jäykkyyttä isommissa hypyissä ja pipessä. Teamia saa myös Gullwing-hybrinä, joka on sitten taas jibbailuun ja putskuun paremmin sopiva jokapaikan lauta. 

T1:sen hyvä puoli on se, että sitä saa myös lyhyenä ja leveänä mallina. Näin isompikenkäisillekin löytyy isoon jalkaan paremmin soveltuvaa leveää mallia. Laudan ytimestä löytyy Powecore II. 

Pohjamateriaalina molemmissa malleissa on nopea sintered base. Nopea laatupohja, mikä pitää voiteet hyvin. Ei valittamista ja jatkuvaa vahausta. 

Vielä tuhdimpaa parkkilautaa kaipaavien kannattaa katsoa vielä Nitron Beast, joka on muun muassa Eero Ettalan pro-mallin pohjana. Jäykempää perinteistä camberiä kovaan menoon ja todellisille tekijöille. 

Team – Pituuskattaus on todella laaja: 162cm, 159cm, 157cm, 155cm, 152cm, 165cm wide, 162cm wide, 159cm wide, 157cm wide
T1 – saatavilla 158cm, 155cm, 152cm, 149cm, 158cm wide, 155cm wide, 152cm wide
Teamin testaama ja tiimin hyväksymä. 
Team tositoimissa. 
T1:stä vastaava naisten malli on Mercy, millä mm. Silja Norendal laskee. 

Molempia lautoja myy mm. Intersport Forum ja Nitro Finland. 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia