Muut Tapahtumat

Mimmi Free’kend – Naisten vapaalaskuviikonloppu Pyhällä 2. – 4.3.

Mimmi Free’kend on naisten vapaalaskutapahtuma, jossa lasketaan, ylitetään sopivasti omia rajoja ja ennen kaikkea pidetään hauskaa ja nauretaan yhdessä Pyhätunturin upeissa maastoissa. Viikonloppu sopii naislaskijoille, jotka laskevat varmasti jo rinteessä, mutta haluavat lähteä kokeilemaan vapaalaskua lähioffareilla ja takamaastoissa sekä kokeneemmille harrastajille, jotka kaipaavat lisävinkkejä omaan laskemiseensa. Viikonloppuun ovat tervetulleita niin alppi-, tellu- kuin lumilautamimmitkin. Osa ohjatusta tapahtumaohjelmasta on lajikohtaista, osa taas kaikille lajeille yhteistä.

Osallistumismaksu 120 € sisältää ohjatun tapahtumaohjelman TO-LA ja sisäänpääsyn lauantain iltabileisiin Coloradon baariin elektrobändi Citymanin keikalle. Katso keikan tiedot täältä. Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta, hissilippuja eikä ruokailuja. Sunnuntaina 5.3. on mahdollista osallistua omakustanteisesti Hiihtokoulun takamaastoretkelle, fatbike-ajeluun tai jääkiipeilyyn.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Lumilautaliiton kanssa, ja lautamimmien ohjaajina toimivat Piruliinan Tytti Alapieti ja Jenni Koli sekä kokenut Pyhän-kävijä Marja Kumpuniemi.

https://pyha.fi/hiihtokeskus/vapaalasku

https://pyha.fi/tapahtuma/mimmifreekend

 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia