Tapahtumat

Paralumilautacrossin maailmancup Yle Areenalla. Lähetykset perjantaina 1.12. ja lauantaina 2.12. klo 14.55-17.30

Pyhällä järjestettävät paralumilautacrossin maailmancupin kilpailut esitetään Yle Areenalla suorana. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävistä kilpailuista lähetetään finaalit ja palkintojen jaot sekä perjantaina että lauantaina klo 14.55-17.30.

Lähetyksissä ei ole maarajoja, joten ne on nähtävissä ympäri maailman. Suorien lähetysten jälkeen ohjelmat myös jäävät Yle Areenaan katsottaviksi.

Pyhän kaksi erillistä kilpailua avaavat paralumilautacrossin maailmancupin. Kilpailuihin osallistuu yli 80 laskijaa yli 20 eri maasta. Suomesta kisassa on Suomesta yläraajavammautuneiden sarjassa laskeva Matti Sairanen ja alaraajavammautuneiden hallitseva maailmanmestari Matti Suur-Hamari.

Suur-Hamari on ollut harjoittelemassa Pyhä Cross Campilla jo yli viikon ja on kisoista innoissaan:

– Fiilis on korkealla ja lasku kulkee. Rata on mahtavassa kunnossa ja todella nopea: siinä on paljon erilaista ja haastavaa muotoa. Kaikki kollegatkin on olleet tosi innoissaan radasta ja ylipäätään Suomen Lapista. Lähden todella odottavin fiiliksin kisaan. Näyttää, että jengi on treenannut tosi hyvin läpi kesän ja kaikki ovat kovassa kunnossa. Uskon, että saadaan tosi jännittävä ja tiukka kisa aikaiseksi. Kaiken lisäksi on vielä mahtavaa, että kaikki tämä tapahtuu melkeinpä omalla takapihalla. Ei muuta kun jänisräikät ja lehmänkellot mukaan ja nokka kohti Pyhätunturia.

Suur-Hamari avasi kisakautensa reilu viikko sitten Hollanista, jossa hän otti banked slalomin maailmancupista hopean ja voiton, joten laskuvauhti on jo löytynyt. Hänen ykköslajinsa on kuitenkin myös PeyongChangin paralympialaissa laskettava paracrossi. Suur-Hamari on jo valittu mukaan Korean joukkueeseen.

Perjantain lähetys 14.55-17.30:
https://areena.yle.fi/1-4299683

Lauantain lähetys 14.55-17.30:
https://areena.yle.fi/1-4299685

Lisätietoja tapahtumasta: https://pyha.fi/tapahtuma/lapland-para-cross-games

Liveseuranta: https://www.paralympic.org/snowboard/live-results/info-live-results/sbok17/eng/zz/engzz_snowboard-daily-competition-schedule.htm

#laplandparacrossgames
#lumilautaliitto
#tunturifiilis
#pyhamagic
Pyhä 2017 World Para Snowboard World Cupia tukemassa Pyhä, Streamteam, Veikkaus ja Pocal.

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia