Laskettelukeskukset Tapahtumat

Snack Break Session 2018

Snackbreak Sessions on tapahtumakiertue, joka tulee talven ja kevään 2018 aikana kuuteen eri Suomalaiseen laskettelukeskukseen. Tapahtuma on suomalaisen lumilautavideoita ja -tapahtumia tuottavan Snackbreak Tuotannon järjestämä. Kiertue tuo keskuksiin yksipäiväisen tapahtuman. Snackbreakin laskijat ovat kiertueella mukana laskemassa, kuvaamassa ja juontamassa tapahtumaa. Päivän aikana järjestetään joukko erilaisia kisoja, haasteita ja kuvaussessareita. Ohjelma soveltuu kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille laskijoille.

Tapahtumassa osallistujat pääsevät kokeilemaan lumilautailun kuvaamista. Snackbreakin videoiden kuvaaja ja leikkaaja Tommi Ollikainen on tapahtumissa kuvaamassa osallistujien suorituksia, ja halukkaat saavat neuvoja kuvaustekniikkaan. Päivä päättyy Ollikaisen vetämään editointipajaan, jossa päivän aikana kuvatuista materiaaleista tehdään yhdessä kooste. Samalla osallistujat pääsevät perehtymään lumilautailuvideoiden leikkaamisen saloihin.

Tapahtumaohjelma on osallistujille ilmaista. Tapahtumakiertueen tavoitteena on rakentaa ja aktivoida suomalaista lumilautailuskeneä.

Kiertueen aikataulu:

Serena 4.2.

Riihivuori 10.2.

Iso-Syöte 17.2.

Mielakka 24.2.

Mustavaara 10.3.

Ruka 24.3.

Tapahtumakohtainen aikataulu:

12:00: Kokoontuminen tapahtuma-alueelle

13:00: Sessari 1

14:00: Game of S.N.A.C.K

15:00: Sessari 2

16:00: Vapaata sessaamista

17:00: Editointipaja rinneravintolassa (Tommi Ollikainen)

18:30: Tapahtuma ohi

Yhteistyössä:

Serana, Riihivuori, Iso-Syöte, Mielakka, Mustavaara, Ruka, Soitin Jylhä, 4M

Lisätietoa antaa:

Tommi Ollikainen  |  tommi@snackbreaksnow.com  |  Kiertuepäällikkö

Joonas Eloranta Serenassa 2017

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia