Lumilautailijat

TTR  ja WSF yhdistyy

Tiistaina Italian Veronassa päättyneessä TTR Pro Lumilautailu kiertueen (TTR) ja World Snowboard Federation (WSF) yleiskokouksessa päästiin yhteiseen ratkaisuun, jossa TTR ja WSF yhdistyvät ja muodostavat yhteisen organisaation. Yhdistymistä on työstetty useamman vuoden ajan ja viimein TTR ja WSF ovat päässeet ratkaisuun, joka mahdollistaa yhdistymisen.

Yhdistämällä TTR:n ja WSF:n voimavarat lumilautailulla on nyt enemmistöosuus ”koko lautailusta”, jota kehitetään edelleen kaikkien tasojen edun mukaisesti kaikkina vuodenaikoina. Yhteinen järjestö edustaa eri maiden lumilautaliittoja, tapahtumajärjestäjiä ja lumilautailijoita sekä kaikkia keskeisiä sidosryhmiä.

Molempien organisaatioiden yhdistäminen yhdistää laajan verkoston, joka pitää sisällään mm. World Snowboard Tour -kiertueen, WSPL (World Snowboarding Points List ), globaalin kiertuekalenterin, kilpailuiden- ja urheilijoiden tulokset, tilastot sekä koulutusohjelmat. Tärkeintä on, että sulautuminen tuo yhteen maailman  lumilautailijat ja lumilautailutapahtumat!

Veronan yleiskokouksen jälkeen sulautumisprosessi on saatettu loppuvaiheeseen, jotta useat osakkeenomistajat ja molempien organisaatioiden jäsenet sovitettaisiin yhteen. Lokakuussa 2017 järjestetään ylimääräinen yleiskokous Zürichissä, Sveitsissä, jossa palapelin lopulliset palaset liitetään laillisesti yhteen, valitsemalla uusi hallitus sekä yhdistyksen presidentti.

http://www.worldsnowboardtour.com/news/ttr-pro-snowboarding-world-snowboard-federation-create-joint-organisation/

 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia