Tuotteet

2023 Nitro Konvoi Surfer

Kyseessä on Nitron ja saksalaisen pieniin valmistuseriin keskittyneen snoukka/snowsurf -valmistajan Konvoin yhteinen lumisurffi.

Lumisurffaus on valtavan hauskaa, on edessä sitten pieni vaaran laita tai lupaavana aukeava jyrkkä siivu tunturia. Ei siteitä, ei mitään ylimääräistä – vain sinä, mäki ja surffisi.

143cm lumisurffi on ketterä, ja se liukuu sekä kelluu luotettavasti sen leveyden ja sintratun pohjan ansiosta.

Konvoi on kehittänyt omanlaisen 3D-muodon sen lumisurffien pohjaan. Reunojen pykälät pitävät käännöksen otteessaan, ja voimakas rocker-muoto sekä kelluttaa että tuo laskemiseen ketteryyttä. Laudassa on napakka puuydin. Oheiselle videolla näkyy, että rennon surffailun lisäksi Konvoin malleilla voi vetää puuteridroppeja ja wallridejäkin.

Nitro X Konvoi

Tommy Delago on toinen Nitron perustajista (vuonna 1989!) ja vastaa edelleen pitkälti Nitron lautamallien kehityksestä yhteistyössä tiimiläisten kanssa. Tommy ja toinen aikansa pioneeri, Konvoin perustaja Ben Dietermann suunnittelivat tämän mallin ja sheipin yhdessä. Tarina kertoo, että tyyppien protoilussa käytiin läpi iso nippu sheippejä välillä 140-200 senttiä. Päräyttävien snowsurffien testilaskut Alppien puuterilumilla on varmasti raskasta työtä, mutta jonkun sekin on tehtävä  – tulos on tässä, ja toimii myös Suomiputikalla.

Tuotetta löytyy mm. Nitron nettikaupasta

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia