Muut Tapahtumat

Banked Slalomin SM-kisat toistamiseen Tahkolla

Lumilautaliiton järjestämän menestyksekkään Banked Slalom Tourin jälkeen on nyt aika jo toistamiseen Banked Slalomin SM-kisoille. Viime vuoden tapaan kallistettujen kurvien Suomen-mestaruudet ratkotaan Tahkon upeissa olosuhteissa. Tänä vuonna kisa on myös osa kansainvälistä World Snowboarding Federationin Banked Slalom Touria. Banked Slalom SM19 kilpaillaan Tahkolla perjantaina ja lauantaina 5.-6.4.2019.

Kisaan on tulossa mukaan muun muassa viime vuoden voittaja ja crossimaajoukkuelaskija Anton Lindfors, olympialaissa irokeesissa laskenut ja useita elokuviapätkiä kuvannut Heikki Sorsa sekä pitkän linjan Tahko-vaikuttaja, viime vuoden SM-kakkonen ja entinen ammattilumilautailija Heppu Pentti.

Tomi Taskinen adaptive-sarjasta.  

Banked slalomissa lasketaan aikaa vastaan kallistetuissa kurveissa. Tämän vuoden kilpailussa on ensimmäistä kertaa käytössä chip-ajanotto, jossa kaikki laskut saadaan kätevästi talteen ja vaikka katsottua omasta puhelimesta laskujen välissä. Näppärän ajankoton ansiosta radalla voi samaan aikaan laskea useampi laskija, joten se tarkoittaa jokaiselle laskijalle enemmän laskemista.

Viime vuoden upea SM-debyytti sai kaikille paikalle runsaasti väkeä, ja ennakkoilmoittautuneiden perusteella myös tämän vuoden kilpailusta on tulossa runsaslukuinen. Kilpailussa lasketaan avoimen sarjan lisäksi rookie-sarjassa ja adaptive-sarjassa. Lauantain yksilökisan lisäksi perjantaina lasketaan joukkuekilpailu teemalla ”Gone fishing”.

Heikki Sorsa

Ilmoittautuminen: http://fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/banked-slalom/

Viikonlopun kilpailuaikataulut: http://fsa.fi/ajankohtaista/banked-slalom-sm-tahko-5642019/

 kuvat: Sami Tuoriniemi

Banked Slalom SM19 -tapahtuman viralliset kumppanit ovat Tahko, Burton Snowboards, TahkoChalet ja SkiOne.fi

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia