Artikkelit Tuotteet

Burton Store Helsinki – katsaus kauden valikoimaan

Korkea vyötärö pitää lumen poissa näistä housuissa. Mukana irroitettavat henkselit. DRYRIDE™ -kangas kestää hyvin kosteutta. Erittäin kestävät laskuhousut joiden reisitaskuissa riittää tilaa. Erikoisuutena polvitoppaukset, mitkä voi ottaa myös. Saatavissa useassa värissä.
Burton Vicker Pant 260€
Vicker Pant polvitoppaukset on huomaamattomat mutta antavat kivasti lisäsuojaa rinteessä kaatuiluun. Burton Vicker Pant 260€
Retrohenkinen Paddox anorakki 250€. 
T-paidoissa ja longsleeveissä näkyy Burtonin lautojen grafiikat. 
Skeleton Key on Burtonin takamaasto / Carving klassikko vaikka Japanin putskuun tai banked slalomin SM-kisoihin. Hinta 550€ pelkkä lauta. 
Skeleton Key on voittanut TWS:n All Mountain Good Wood palkinnon. 
Skeleton Keyn tyylikästä grafiikkaa. 
Vapaa-ajan vaatteissa on tyylikkäitä pastellisävyjä. 
Kauden lautavalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. 
Viime kaudelle ilmestynyt StepOn -sidejärjestelmä on nyt saatavilla laajemmalla valikoimalla. 
Burton Family Tree on ketterä putskulauta naisille. Soveltuu hyvin pohjoisen metsäreittien puikkaamiseen ketteränä, keskitasoa lyhyempänä, mutta leveän nosen takia hyvin kelluttava takamaastolautana. Ketterä ja vikkelä peli. Hinta 500€ pelkkä lauta. 
Rewind on taas loistava jokapaikan parkkilauta naisille. Leikkisä lauta reileistä isompiinkiin hyppyreihin. PurePop Camber tekee laudasta vakaan, mutta silti kevyen käsitellä. Tyylikkäät mustavalkoiset grafiikat. Off-Axis Frostbite kantit pitävät jäisemmälläkin hyndän nokalla. Hinta 450€ pelkkä lauta. 
Kissat on kivoja. Tällä laudalla voi kuvata esim. kissavideoita. 
Burtonin Scribe EST -siteet 240€  
Rewindin vähäeleinen pohja. 
Free Thinker on Burtonin parkki ja all around -lautojen parasta kastia Suomen oloihin. Free Thinker jyrää parkissa, paipissa, takamaastossa, puuterissa ja oikeastaan ihan missä vaan, kuten laudan suunnittelija Danny Daviskin. Lauta on twin tip Camber, joten se on enemmän parkkiin suunnitteltu, mutta ei pelästy metsäreittejäkään. Sintered WFO Base on todella nopea. Lauta on keskitasoa vähän jäykempi, joten ihan chilleimpään reilineppailuun se ei sovellu, mutta jos vähänkin tykkäät ajaa parkissa tai pipessä kovempaa niin tässä on rento ja leikkisä lauta kovaan kantin käyttöön ja fiilistelyyn.  Danny Davis otti inspiraatiosta legendaarisesta Craig Kelly mystery airista ja lisäsi lautaan valmiiksi stomp padin. Pelkkä lauta 580€. 
Free Thinker on myös saanut TWS:n Good Wood palkinnon parkkisarjassa. 
Burtonin sidevalikoima on laaja, löytyy vaihtoehto kaikille miehille, naisille ja junnuille. 
Kalliimpien siteiden toestrap on vaihtunut tälle kaudelle sirompaan. Tämä on hyvä juttu, koska vanha tuppasi vähän lisäämään toe dragiä isoilla kengillä. Nyt tämä sirompi malli on käytössä esimerkiksi näissä Malavitoisssa. 
Malavita Re:Flex 330€.
Burtonin kengistä Rulerista (260€) ja Photon Boasta (360€) saa nykyään vielä erikseen leveämmällä lestillä olevaa versiota. 
Boa-kiinnitys löytyy nykyään Burtonin kengistä Speed Zone™ ohella. Kuvassa Ruler Boa 320€.
Anonin laskulasien puolella mielenkiintoinen uutuus on M4. Lasien mukana tulee toinen linssi, mikä on nopeasti vaihdettavissa magneettikiinnityksen avulla. Linssit sopivat hyvin vielä Suomen olosuhteisiin. Linssejä löytyy myös pyöreästä flättiin. Mukana tulee myös laseihin kiinnitettävä bandana. Hintaa löytyy 290€, mutta se selittyy pitkälti kahdella äärimmäisen laadukkaalla Zeiss-linssillä. 

Burton Store Helsinki

Sörnäistenrantatie 27 C, 00500 Helsinki
p. 040 654 1313

Aukioloajat
Ma-Pe: 11.00–19.00
La: 10.00–17.00
Su: 12.00–17.00

www.burtonstorehelsinki.fi

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia