Lumilautailijat

Järvilehto ja Niemelä Kreischbergin big airiin

Kauden neljäs maailmancupin kilpailu lasketaan Itävallassa.

Lumilautailun maailmancup on päässyt jo neljänteen kilpailuunsa, ja kyseessä on samalla kauden viimeinen big airin maailmancupin kilpailu. Itävallan Kreischbergissä käytävään kilpailuun lähtee Suomesta Kalle Järvilehto ja Carola Niemelä.

– Luvassa on normaali rinnehyppyri, eli kovatasoinen kisa on odotettavissa. Kallella ja Carolalla on molemmilla lasku kulkenut tänä kautena mallikkaasti. Kallehan on ollut finaalissa kauden jokaisessa kisassa, ja Carolalla tuli viime kisoista Copperilla hieno onnistuminen. Hyvillä mielin voidaan lähteä hakemaan lisäonnistumisia Kreischbergistä, valmentaja Tero Manninen kertoo.

Kauden upeasti aloittanut Kalle Järvilehto on yltänyt finaaliin jo kolmessa kisassa ja on big airin rankingissa hienosti viidennellä sijalla. Näin ollen myös rankingin osalta hänellä on mahdollisuudet vielä vaikka mihin.

Karsinnat lasketaan perjantaina 13.1. ja finaali lauantaina 14.1. Finaali on nähtävissä suorana lähetyksenä Viaplaylta ja Yle Areenasta sekä Yle TV2:lta klo 18.55 alkaen.

Aikuisten maajoukkueen viralliset kumppanit ovat Kuoma, Ruka ja Urheilu Mehiläinen.

Kalle Järvilehto.

Tiedote: Suomen Lumilautaliitto

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia