Tapahtumat

Koli’s Tail weekend & Banked

Kolin rinteiden laskukausi päätetään tänäkin kautena jo kolmatta kertaa järjestettävän Koli Bankedin merkeissä, joka päräyttää tarjolle entistäkin ainutlaatuisempaa shreddausta ikiaikaisen ainutlaatuisessa maisemassa. Viime vuonna nähtiin kenties paras banked slalom -rata, mitä koskaan Suomessa tai jopa maailmalla on laskettu, ja tämän vuoden radasta järjestäjät lupaavat vieläkin parempaa.

Lauantain Koli Banked -pääkilpailu on suureksi kasvavan osallistujamäärän vuoksi tänä vuonna vain lumilautailijoille tarkoitettu kisa – hauskanpito edellä ja sessarimeiningillä. Avoimien sessareiden ja testilaskujen jälkeen jokaiselta laskijalta kellotetaan vähintään kolme laskua. Sessareiden aikana tarjolla myös kilpailuun osallistuville ilmainen baked slalom -klinikka. Kilpailuun osallistumismaksut (15€ / 10€). 
Ilmoittautuminen Koli Bankediin ennakkoon 18.4. mennessä vain ilmoittautumislinkin kautta. 100 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten varmista paikkasi pian!

Ilmoittautumislinkki: https://baserow.io/form/hTWlT45lYasdOkcFkgQ5Hmu3-J-pP4OohnLtXe2u8XM)

Rata on avoinna myös sunnuntaina, jolloin iloitteluun voi osallistua kaikilla välineillä. Sunnuntaina järjestetään myös banked-radan muotoja, ekstrahittejä sekä korneria hyödyntäen Nose’n Stail – kisa. Kyseisessä Slopestyle-airstyle-freestyle kisassa huomioidaan smuutit vedot, hurjat hyrrät tai kaikki niiden väliltä. Podiumille nousee parhaat tyylit. Luvassa loistavia palkintoja! Ilmoittautuminen paikan päällä. Tule leiskauttamaan kauden hienoimmat airit kornerista kansallismaisemaa vasten!

Koli bankedin ja Nose’n Stail -kisan lisäksi Koli’s Tail Weekendissä on muutakin ohjelmaa ja hauskanpitoa tarjolla koko rinnekansalle, joten paikalle kannattaa saapua koko perheen voimin tai isolla ryhmällä koko viikonlopuksi! Lauantain rinnepäivän jälkeen Afteri-meiningit burgeri buffetteineen ja iltabileineen Break Sokos hotel Kolilla!

Viikonloppuna pe-su 19.-21.4. hissiliput ja välineet -50%!! Rinteet ja hissit avoinna klo 9-18.

Koli Bankedin tarkemmat aikataulut ja ohjelman löydät Facebook tapahtumasta Koli Banked 2024 tai osoitteesta https://koliski.fi/laskettele/tapahtumat/koli-s-tail-banked-slalom-tapahtuma

P.S. Hyödynnä myös Banked -viikonlopun huippuedullinen majoituspaketti Break Sokos hotel Kolilla (alk. 60€/yö/hlö/2hh ja 105€/yö/1hh Superior-huoneessa) varauskoodilla BANKEDSLALOM 

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia