Laskettelukeskukset

Laajis x Havumäki Ranch

Jyväskylän urbaani hiihtokeskus Laajis on panostanut viime kausina entistä enemmän parkkitoimintaansa. Laajiksen parkkia toteuttaa nyt kolmatta kautta paikallisen skeittipiireistä tunnetun Havumäki Ranchin parkkitiimi yhteistyössä keskuksen oman rinnepäällikkö Pasi Kuhmosen kanssa.

”Yhteistyö Laajiksen kanssa on ollut mahtava lisä Havumäki Ranchin toimintaan ja on ollut hienoa huomata kuinka paljon Laajis on halunnut panostaa parkkitoimintaan. Olemme saaneet parkin kanssa hyvin pitkälti vapaat kädet ja olemme vieneet kokonaisuutta leikkisempään ja monipuolisempaan suuntaan. Tälle kaudelle saamme myös lisänäkemystä pohjoisen suunnasta kun Pyhän ja Ylläksen parkkivelho Tuomas Kuoksa Playgrounds solutionilta saapuu tueksemme rakentamaan kanssamme Aurinkorinteen eli Auriksen junior / senior parkin. Laajiksen asiakkaista valtaosa on parkkilaskijoita joten panostus on erittäin tärkeää”- kertoo Petteri Kalliomäki Havumäki Ranchiltä.

Laajis on panostanut myös kulttuuripuoleen ja erilaisia sessareita ja tapahtumia järjestetään kauden mittaan useampia. Suurimpana yksittäisenä mainittakoon joka vuotiset jo legendaarisiksi muodostuneet Season Enderit kauden lopussa. Ohessa video viimekauden Endereiltä!

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia