Tapahtumat

Lumilautailun SM-kisat täyttävät 30 vuotta Rukalla

Ruka 5.-7.4. : slopestyle, halfpipe, reilit ja crossi
Suomen Lumilautaliitto täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja pyöreitä vuosia juhlii myös SM-kisat. Rukalla selvitetään, ketkä voittavat historialliset tittelit gromeissa, rookieissa sekä avoimessa sarjassa lajeinaan slopestyle, halfpipe, reilit ja crossi. Ratalajien SM-kisat lasketaan Sappeella 8.4.
Rukalle odotetaan viime vuosien tapaan runsaasti eri-ikäisiä harrastajia, ja myös maajoukkuelaskijoita on tulossa. Paikalle saapuvat muun muassa Peetu PiiroinenRene RinnekangasEmmi ParkkisenniemiHenna Ikola ja Enni Rukajärvi.
Vaikka kisaaminen on SM-kisoissa tärkeässä roolissa, titteleiden jaon lisäksi tapahtumaan on muitakin syitä tulla:
– Lumilautailun SM-kisat ovat aina olleet sekä kilpailut mutta myös kokoontumisajot. Laskijat tulevat haastamaan itseään ja näkemään tuttuja ympäri Suomen sekä ulkomailta asti. Vaikka kilpailu on kovaa, on kaikilla aina hauskaa ja tunnelma keväisessä tunturissa katossa – oli sitten kisaamassa tai katsomossa, kotimaan tapahtumavastaava Juha Guttorm kertoo.
Kisojen lisäksi järjestetään myös nuorten discoa sekä iltajuhlaa täysi-ikäisille. Hanki Baarissa järjestettävissä jatkoissa esiintyy Asa ja DJ Polarsoul.
SM-kisat päättävät kauden kilpailukiertueen Suomi Tourin, joka on pysähtynyt kolmessa keskuksessa ennen Rukalle saapumista.
Lisätietoja tapahtumasta alustavine aikatauluineen: http://fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/sm-kisat/
Video viime vuoden SM-kisoista (tuotanto 292CREW):

SM-kisojen viralliset yhteistyökumppanit ovat Ruka, Jeep, Superpark ja Burton.
Tiedote: Suomen Lumilautaliitto
 
Peetu Piiroinen Kuva: Jani Kärppä
Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia