Laskettelukeskukset

Ruka Parkin avaustavoite 9.10.2021

Ruka avaa laskukautensa jälleen lokakuussa, kun Saaruan säilölumilla lasketaan jo 8. lokakuuta 2021 kello 9:30! Parkin avaustavoite on 9.10.2021. Kun aloittaa hommat näin aikaisin on Rukan lumilla mahdollista saada jopa 200 laskupäivää kaudessa.

Avajaisviikonloppuna aukeavat tutusti Saaruan rinteet numero 12 ja 13. 

Hisseistä käytössä on SaaruaExpress -tuolihissi ja Saarua III -tuolihissi. Lisäksi Village-2-Valley maisemagondoli kuljettaa laskettelijat, jalankulkijat ja pyöräilijät päivittäin tunturiin ja sen yli.

Tuttuun tapaan marraskuun toisena viikonloppuna järjestettävä Hot Dogs and Handrails tapahtuma saa ympärilleen laajemman UPNORTH-tapahtumakokonaisuuden. UP NORTH valtaa Rukan kokonaisvaltaisella kattauksella artisteja, DJ:tä sekä parkkilaskemista.

Viikonloppu pitää sisällään kaksi iltatapahtumaa (K-18) liveartistien ja DJ-musiikin siivittämänä sekä myös ikärajattoman päiväspektaakkelin lauantaina 13.11. HotDogs & Handrails -laskutapahtuman yhteydessä. 

Hotdogs & Handrails -viikonlopun ajaksi Ruka Parkiin rakennetaan monipuoliset suorituspaikat, joista löytyy laskettavaa kaiken tasoisille parkkilaskijoille. Tänä vuonna uutuutena ovat myös helpommat setit isojen hyppyreiden rinnalle sekä aiempaa monipuolisempi tapahtuma-alue! Ohjelmassa mukana  perinteiset ”dollarit” eli parhaat temput palkitaan lennosta. Tunnelmaa pitävät yllä loistavat juontajat, DJ:t sekä yllätysesiintyjät!

Lue lisää TÄÄLTÄ

Kuva: Suomen Lumilautaliitto

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia