Laskettelukeskukset

Ruka Playgroundin uusi yritys

Viime keväänä moni temppulaskija lipoi jo huuliaan ja rasvasi lautojaan Ruka Playgroundia odotellessa. Korona sulki hiihtokeskukset viime keväänä, mutta nyt Ruka Playground tulee uudestaan. 

Huhtikuuksi Rukan rinnealue muuttuu parkkilaskijoiden leikkikentäksi, jossa hauskoja parkkilaskemiseen soveltuvia ratoja ja obstaakkeleja voi löytyä ihan mistä vain ympäri rinnealuetta.

Ruka Playgroundin radat ja obstaakkelit tullaan kunnostamaan säännöllisesti huhtikuun alusta kauden loppuun asti, jotta laskijat pääsevät nauttimaan hyvässä kunnossa olevista suorituspaikoista koko loppukevään ajan.

Ruka Playground jakautuu viiteen eri alueeseen. Ruka Park ja Rosa Park ovat ennestään tuttuja parkkialueita. Niiden lisäksi huhtikuun alussa avataan kolme uutta Ruka Playground aluetta, Darkside Dirt Run, Sunnyside Slalom sekä Secret Spots. 

Darkside Dirt Run rakentuu Vuosselin Superpipen viereen (rinne 25). Luvassa on dirt-rata täynnä juuri sopivasti heittäviä pikkuhyppyreitä sekä snow bowl. Alue tunnetaan paikallisten laskijoiden keskuudessa ”Darksidena”, sillä rinteessä ei ole valaistusta. Se ei kuitenkaan kevätauringon paistaessa haittaa!

Sunnyside Slalom on laskijan karkkikauppa, joka rakentuu Kelon Jyrkälle (rinne 9) sekä Freestylen hyppypaikalle – juuri sinne minne kevätaurinko paistaa iltapäivällä ja illalla parhaiten. Tarjolla on banked slalom kurvailua, sidehittejä, korneri ja muita lumesta tehtyjä muotoja. Vauhtia ja rallimeininkiä tarjoava rata on täydellinen spotti jokaiselle auringonlaskun ratsastajalle!

Luvassa myös useampi Secret Spot ympäri tunturia – joiden tarkkoja sijainteja ei kerrota, löytäjä saa setittää! Niitä voi putkahtaa myös kevään mittaan lisää, joten kannattaa pitää spottisilmät tarkkoina. 

Lisätietoa: store.ruka.fi/fi/hiihtokeskus/ruka-playground

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia