Muut Tapahtumat

Suur-Hamari toiseksi Dew Tourin banked slalomissa

Matti Suur-Hamari on ottanut myöhään torstai-iltana Suomen aikaan hopeaa Breckenridgellä Yhdysvalloissa Dew Tour -kutsukisan banked slalomissa. Voittoon kisassa laski Yhdysvaltojen Evan Strong. Strong oli kärjessä ja Suur-Hamari toisena jo ensimmäisen laskun jälkeen. Toisella laskulla Stron paransi laskuaan lähes sekunnilla, mutta myös Suur-Hamari paransi aikaansa huomattavasti. Strongin voittoaika oli 38,53 ja Suur-Hamari otti hopeaa ajalla 38,91. 

– Hieno päivä oli täällä. Siisti, aurinkoinen kisapäivä ja täydellistä grippilunta. Kaikki meni muutenkin kaikin puolin hienosti. Ehkä olisi radalta pikkaisen toivonut vaatimustasoa lisää, oli aika kruisimisrata. Hauska oli laskea ja siisti olla Dew Tourilla kisaamassa. Aika stokessa olen kakkospaikasta, ja Evanin kanssa oli kovaa kisaamista. Tiesin, että toiselle laskulle pitää korjata virheet mitä ensimmäisellä ranilla tein, mutta kävikin sitten vähän hassusti ja tuli pari virhettä. Sillä jäin tällä kerralla kakkospaikalle, mutta ei haittaa – ihan hyvä fiilis jäi. Mikko (Wendelin, valmentaja) sai pulkan luistamaan. Nyt vähän juhlitaan hopeamitalia ja sitten tullaan kotiin joululomalle, Suur-Hamari kommentoi. 

Dew Tour jatkuu perjantaina naisten slopestylellä sekä joukkuekisalla. Naisten slopestylessä on mukana Enni Rukajärvi ja joukkuekisassa Rene Rinnekangas, joka on varalla myös sunnuntaiseen miesten slopestyleen. 

Aikataulu:

Perjantai klo 19.15-21.15 – Naisten slopestylen finaali

Perjantai klo 21.45-00.15 – Joukkuekisa

Sunnuntai klo 21.00-00.00 – Miesten slopestylen finaali  

Lisätietoja ja livelähetys:https://www.dewtour.com/snow/

Kuva: Antti Koskinen 

Aikuisten maajoukkueen viralliset yhteistyökumppanit ovat Veikkaus, Ruka ja Pihlajalinna.

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia