Laskettelukeskukset

Talma laajenee!

Talma täyttää ensi talvena 40-vuotta. Tämän kunniaksi suurin uutinen on rinnepinta-alan kasvaminen puolella lähivuosina. Suunnitelmissa on avata kaksi uutta rinnettä hisseineen Talman eteläpuolelle. Toinen rinteistä tulee olemaan loiva, lähes puoli kilometriä pitkä, leveä etelärinne. Tämän rinteen sisäreunaan tulisi uusi tuplasti pidempi reiliparkki.

Toinen, nykyisen eturinteen oikealle puolelle tuleva rinne toimisi uutena isompana kaikille sopivana perherinteenä. Näiden rinteiden myötä nousee perheiden laskukokemus Talmassa vielä korkeammalle tasolle.

Takaparkissa tehtiin viime kesänä maanmuokkausoptimointia jotta avaamiseen tarvittava lumimäärä pienentyy, tänä kesänä sama tehdään etuparkille. Etuparkin lumetuskapasiteettiä lisätään. Lisäksi lumetussuunnitelmaa muokataan niin, että jatkossa ensimmäisenä avautuu pop-up parkki kuten tähänkin asti mutta heti seuraavaksi tykit siirretään etuparkkiin joka pyritään avaamaan nopeasti kevyemmällä ja helpommalla kattauksella joka palvelisi suurta yleisöä. Etuparkki pyörisi väliaikaisella (muuttuvalla) kattauksella takaparkin aukeamiseen saakka.

Talma sai myös uuden intoa puhkuvan toimitusjohtajan: Aleksi Vesimäki on tullut tunnetuksi asiakkaille hiihtokoulun johtajana ja astuu nyt myös toimitusjohtajan saappaisiin. Yksi ensimmäisistä Aleksin haasteista on ollut Talman siirtyminen hiilineutraaliksi ja tämä on nyt saavutettu. Talma 2.0 -projektin osalta puhutaan miljoonaluokan investoinnista ja sitä lähdetään viemään eteenpäin Aleksin johdolla.

Tulevan 40v-juhlavuoden kunniaksi tulee nyt myyntiin ennakkokausikortit ennenäkemättömillä erikoistarjouksilla. Hinta 500 ensimmäiselle on 159€, jonka jälkeen hinta nousee. Loppukausi + ensi kausi -yhdistelmäkausari hintaan 219€. Kausikortilla lasket talven jokaisena aukiolopäivänä ilman rajoituksia ja pääset myös Werneri Parkkiin.

Kausikortin pääset ostamaan TÄSTÄ

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia