Lumilautaseurat

Xiaomi ja Helsingin lumilautailijat yhteistyöhön

Xiaomin kiinnostava brändi ja puhelimien monipuoliset kameraominaisuudet vakuuttivat Helsingin lumilautailijat

Xiaomi ja Helsingin lumilautailijat RY ovat aloittaneet yhteistyön. Sen myötä lumilautailijat saavat käyttöönsä Xiaomin loistavilla kuvausominaisuuksilla varustettuja puhelimia, jotka tekevät lumilautailijan aktiivisesta elämäntyylistä mutkattomampaa.

Yhteistyöhön kuuluu myös taloudellinen tuki seuran junioritoiminnan mahdollistamiseksi.

”On hienoa, että me saamme Xiaomin avulla mahdollistettua junioritapahtumia sekä tuettua toimintaamme yleisesti”, kertoo Helsingin lumilautailijoiden toiminnanjohtaja ja itsekin ammattilumilautailijana tunnettu Janne Lipsanen.

Lipsasen mukaan seura hyötyy etenkin puhelimien laadukkaista kameraominaisuuksista. Ne ovat tärkeitä paitsi seuran sosiaalisen median julkaisuille, mutta myös temppujen ja tekniikan hiomiseen videoiden kautta.

“Xiaomin puhelimet ovat meille todella tärkeitä apuvälineitä, koska käytämme puhelimia ja niiden kameroita hyödyksi valmennuksessamme. Lumilautailuun on aina kuulunut temppujen kuvaaminen. Kun puhelimen kamera on tarpeeksi laadukas, ei rinteessä tarvitse muita kuvausvälineitä”, Lipsanen sanoo.

Xiaomin puhelimet pysyvät teknisten ominaisuuksiensa puolesta vaivattomasti mukana lumilautailijoiden vauhdissa. Tehokas Snapdragon 865 -piirisarja, huikea 144 Hz:n näyttö ja pitkäkestoinen akku varmistavat, että lumilautailun lomassa voi huoletta nauttia peleistä ja muusta digiviihteestä.

Suorituskykyistä kameraa kaipaavan snoukkaajan ykkössuosikki on Mi 10T Pro, jonka peräti 108 megapikselin pääkamera tallentaa yksittäiset valokuvat huipputerävästi ja videoklipit tarvittaessa 8K-tarkkuudella. Puhelin on sporttisessakin arjessa valmiina toimintaan heti, kun tarve niin vaatii.

 ”Yhteistyö lumilautailijoiden kanssa on meille luonnollinen valinta, sillä lumilautailussa on samaa modernia vauhdikkuutta kuin Xiaomin tuotteissa ja teknologisessa kehityksessä ylipäätään. Uskomme, että Xiaomin tehokkaista puhelimista on paljon iloa lautailijoille – sekä rinteessä että sen ulkopuolella”, sanoo Xiaomin markkinointipäällikkö Maria Mankinen.

Lumilautailuvideoistaan kansainvälisesti tunnettu Eero Ettala on Helsingin lumilautailijoiden hallituksen jäsen ja tekee yhteistyötä Xiaomi Suomen kanssa sosiaalisessa mediassa. Ettalalla on Mi 10T Pro -uutuuspuhelin, jota hän testaa parhaillaan videokuvauksissa Ylläksellä.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 271 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Tiedote: Helsingin Lumilautailijat

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia